[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اصحابی - آغوش خالی ... (sm25)
من چیکار البوم دارم..من میگم این اهنگ ضعیف بود..محسن گیر دااده به یه سری ادم تموم شده..بعد چجوری دیگه بگیم یگانه خزه وقتی محسن داره خز میسازه..تو اول تا اخر اهنگو گوش بده پرت میشی سی سال پیش بسکه دمدسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه تیلور سوییفت (sm228)
اثرات همفکری با آن موزیسین تمام شده است چون ایشون تو بین سال های 75 تا 80 گیر کرده رو محسن هم اثر مستقیم گذاشته و بردش به همون زماننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم دیر یا زود پرت میشه زباله دان تاریخ همونجا که حجازی قیاسی رفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش چه شعری داره (sm50)
دوربین 340 میلیونی سونی
اینم با صدای معتمدی و آهنگسازی علی قمصری
ولی من فعلا دوست داشتم اهنگ رو با اینکه شاید بعد ها نشه گوشش داد