اینو اول خوند بعد توبه نامه رو داد یا اول توبه نامه بود بعد اینو خوند؟ یا اصلا این همونیه که تو 13 قرار بود بیاد؟ یا اونم یکی دیگست؟ یا چی اصلا؟! (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو اول خوند بعد توبه نامه رو داد یا اول توبه نامه بود بعد اینو خوند؟ یا اصلا این همونیه که تو 13 قرار بود بیاد؟ یا اونم یکی دیگست؟ یا چی اصلا؟! (sm178)
نایس بوبز (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اولین نسخه بعد توبه نامه دومیش اونی که تو سیزده قرار بود باشه سومیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامت اخبارو پیگیر بودی این مدت همه کارایی که بت گفتمو مطبوعات چاپ کردن دیدی ؟ (sm120)
(sm120)رنگشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک تک وقت کردم میذارم
باو هاردم به فنا رفته هیچی ندارم چیو درس کنمنقل قول:
شاسکول اینو من الان گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
از کجا گذاشتی آخه! من یادمه کاورو گذاشته بودم.. تو سرور منه.من اینطور اسم میزنم واسه کاورنقل قول:
همون روز اول که اومد گذاشته بودم چطور نبود