(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از طرفداران سرسخت مسی بودم ولی متاسفانه فروغ گذشته رو نداره و ریده و امیدوارم از تیم محبوبم بره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا وال فیس از البوم چیزی پیدا نمیشه الی؟(sm176)
رشتت چه بود مهدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایف ایز بیوتیوفول رو تو معرفی کرده ؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ را دریاب (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع رئال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) ندیدم هنو میزنن حالا زین پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار ولی متلب نداشتیم و کار نکردم(sm120)نقل قول:
چون آلبوم سخته فهمیدنش ی عده زود خسته میشن ازش حال فکر کردن و تفسیر و اینا رو ندارن
همون بهتر هوادارا غربال بشن
تو همین روزا دو تا محک جدی میخوریم معلوم میشه چیکاره هستیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه نویسی و اینا بلدی؟(sm120)نقل قول:
رئیس داعش آدم خوبیه زیر دستهاش آدمهای بدی هستن و نمیذارن کار کنه!(sm2)(sm2)
کلا به کامنتای موسیقی ما توجه نداشته باش(sm120)میخوای همین الان 300 تا یوزر و پس هک شده از موسیقی ما رو بت بدم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر البوم 13 (sm120)
(sm176)چاوشی کاور هم فقط یه دونه از خود پارو زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما میخوایم گورمونو گم کنیم تا کنکور ،میخواستیم وال بزنیم بریم(sm176)
باید خودم دست به کار شم(sm132)
همون نرم افزار؟(sm120)نقل قول:
نه زیادنقل قول:
حالا بگو ببینم چی هست (sm120)
فصل الخطاب بود امیر المومنین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود (sm120) بست افر یه روز تو شوک بودم (sm54)نقل قول:
بسنگی به نتیجه کنکور = مهندسی پزشکی + امنیت + شبکه (sm120)نقل قول:
نه کلی من گفتم موسیقی ما رو که میدونم جریان چطوریه (sm70)نمونش الان کامنتای زیر پست اینستاشنقل قول:
نمیدونم چرا کسی از کلنجار یاد نکرده پیانو آخرش روانیه
آواتار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سن و سال من میشه برنامه نویسی یاد گرفت با کلاس و اینا یا توی فاز شبکه کاری از پیش برد؟(sm120)نقل قول:
این جواب قبلی بود(sm120)
جفتشُ خیلی دوس دارم(sm120)حالا این یکی هم وقت کردی ببین(sm120)نقل قول:
من خودم طرفدار کامنتای حسین در مورد فوتبالم ولی درمورد ایکر و دلبوسکه و پپ و بیلسا و لوپز و دیماریا و خامس و انجلوتی زر میزنه (sm120)نقل قول:
چپ و راست اتوبان (sm54)نقل قول:
هیچ وقت واسه یادگرفتن دیر نیست (sm120)نقل قول:
من تازه میخوام برم سمت علایق (sm120)
شب دانلود میکنم (sm120)نقل قول:
(sm54)
(sm100)اشترم البوما که میزنی
مونو - پست راک
اون یکی - پراگرسیو راک
(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm176)
برنامه نویسی حوصله و ریزه کاری میخواد اگه داری برو سمتش(sm120)نقل قول:
شبکه مطالبش به شدت فراره و زیاد ولی کارش خوبه قیمت و بازار هم خوبه(sm120)
(sm2)این ممر عجب دیوسیه
مرتیکه رشتی نذار اونو تو این حال و هوا به تخمم که همکاری نمیکنن
خود را درون چاه می اندازم
(sm70)نقل قول:
تو که ما نفهمیدیم چن سالته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]