ببین و نترس ..نترس و بگو ..(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین و نترس ..نترس و بگو ..(sm74)
اشترم این البوم فرشید امین و ویدیو منصور نمیزنی مگه
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از بچه های خود باران امار بگیر (sm120)اگه بچه ها میگن خوبه یعنی خوبه .یه سریا بعد از کار خلیج ایرانی و تنهاترین تعریف کردن ولی اینجا استقبالی نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تنظیم یوسف کجاش بده (sm98)
مشهد (sm19)/ من که توسیاهیا از همه روسیاه ترم .. میون اون کبوترا با چ روییی بپرم (sm74)
در موردش سایت و مایت درس درمونی نمیشناسی؟نری سرچ کنی(sm2)ینی بدونی خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی؟ بزرگ بود؟ ترسیدی؟ (sm74) منم دیدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزنم که جنون دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دس نزن کاملا هدفمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست و خورده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست من تا پارسال ویندوزشو من عوض میکردم الان برنامه نویسی یاد گرفته در حد بنز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد گرفتنش سخته ولی خیلی خوبه یاد بگیری (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خوب کدوم یکی ؟(sm2)(sm120)نقل قول:
یه دفه رفتم خونه یکی از دوستام یزد...190 قدشه داشت شلوارشو عوض می کرد ..دیدم ...غش کردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟
منم خوشم اومد (sm120)نقل قول:
محسن تو آلبوما خیلی خوبه ولی کاش تک آهنگ نمیداد کلا(sm120)مثل تیمی که پیش فصل گند میزنه و دسیما میگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار هرکدوم شعرا واسه خودشون تیکه های شاخ زیادی دارن ، واسه هر شعر میشه 10 تا ایده داد
آره دست نزن وگرنه بزرگ میشه کار خودت سخت میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا داغونما نمیدونم در حالی که سن خر پیر دارم برم سمتش یا نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشت ازادهنقل قول:
من حالیم نمیشه زیاد ولی عیبی توش نمی بینمنقل قول:
(sm50)همتین میخوایم 10 تا پوستر واسه 10 اهنگ البوم بزنیم دو هفته وخت داری چن تا میتونی بزنینقل قول:
شبکه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی تک اهنگاش خیلی خوبه ولی در کل خیلی از تک اهنگاش در حد خودش نیست (sm120)نقل قول:
کجایی آقای وثوقی(sm127)نقل قول:
من وصیت نمی تونم گوش کنم ...گریم می گیره (sm175)
همین جاها هستیم....خوبی برادر جان؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه برای شروع ؟(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای من طرح بکشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد تفاهم زیادی داریم (sm120)یوسف بد نیست انصافا (sm120)نقل قول:
این چ تیپیه زده (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنان تر و تمیز نیست ....نقل قول:
صدا انگار زیره ...خیلی جاها اونتلفظ کلمات اون تاثیر رُ نداره و گم شده تو موسیقی
فدایی داری اخوی(sm120)(sm10)چه خبر کار و بار و خدمت؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
فقط خیلی حرفه این اینجا
پشمات فرنخوره(sm120)
و البته خیلی کمک میکنن و تحویل میگیرن(sm120)
نقل قول:
من خوشم میاد (sm19) ملودیه محسن خ خوبه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
(sm175)(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف 63 سالشه کنکور میده دانشگاه تهران قبول میشه تو که جوونی (sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
چون دورش چینیست
(sm10)(sm10)(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]