خواهش میکنم دکترنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم دکترنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تاپیک فیلم پاک کردی ؟
من 2 تا فیلم گذاشته بودم که لینک اونجا بود ..
اگه مشکل داشت یه تذکر میدادی بهش
داشتیم دانلود می کردیما (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف بود (sm50)
های (sm50)
01 Gidiyorum
(sm1)
(sm50)
نشی عاشقم
فردا مسافرم
مسافرم
باید برم . . . (sm50)
توام شدی امیر (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خواننده هم بذار
(sm50)
مانی رهنما ،
عصیان ..(sm50)
(یغمایِ جان ...)
(sm74) (sm127) (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Muazzez Ersoyنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی خیال میکردم عشق علاجِ همه درداست
عشق و فریاد میزدم آبیِ به رنگِ دریاست
(sm172)
مهستی - دنیا
(sm81)
یوقتی برمیگردی که فایده ای نداره (sm54)
دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه ...
یروز میای سراغم
که خیلی وقته رفتم
این روزا رو یادت باشه یه وقت نگی نگفتی
اون روزا دور نیست که به یاد من بازم نیافتی
(sm81)
دوستانی که فیلم خریده بودند (sm93) به اطلاع میرسانم حداکثر تا فردا دانلود خود را کامل کنند!
خیال نکن همیشه دلم برات میمیره ...
(sm3)
خدا از سر راه برداره اینارو (sm178)
بدبختیم کمه این ویندوز هم چند روزیه اخطار میده لایسنست داره تموم میشه(sm178) اینو کجای دلم بذارم(sm120)
کلا زندگی تف زده رگباری داره ما رو میگاد(sm2)
(sm2)
حالا نمیری با قیمت بالا بخرینقل قول:
عوضش میکنی و با فعالساز مفتی، فعالش میکنی
دوستانی که فیلم خریده بودند (sm93) به اطلاع میرسانم حداکثر تا فردا دانلود خود را کامل کنند!
هوووو کی حصوله داره فعالسازی کنه بابا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
پس چیکار میکنی!
اونم میکنی حتما (sm59)
فعلا کاریش ندارم هر وقت غیر فعال شد یا ویندوز جدید نصب میکنم یا فعالش میکنم دوباره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
من که هاردم پره (sm172)
موندم چه کنم
دی وی دی هم که گرون شده (sm102)
(sm74)
دی وی دتی برا چته بلوری بگیرنقل قول:
خو بعد هادی مگه رایتر بلوری نمیخواد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میخواد (sm2) خو رایتر می گیری دیگهنقل قول:
ولی گرانه اونم