Heaven on Earth
Liza the Fox-Fairy
The Mirage
الی زیرنویس اینارو سراغ نداری ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
Heaven on Earth
Liza the Fox-Fairy
The Mirage
الی زیرنویس اینارو سراغ نداری ؟
بدبخت شدیم من نمیدونم این شیعیان منطقه رو حمایت میکنن میخوان چیکا کنن اخه خاک بر سرا قرن 21 دین و مذهب میخواین چیکار ابلها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم اون دفه گذاشتی دیدم اینارو خودت پیدا کردی کردی و الا خیلی بعیده یکی داشته باشه برات اپ کنه من خودم چن تا فیلم پیدا نکردم یا خیلی داغون بود از نظر هماهنگی قیدشو زدم پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اصلا ارزش دیدن دارن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغییر در رفتار رسانه ای محسن چاوشی نشانه چیست ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم هیچکدومشونو
زیرنویسش هس که ..
تو اون فروم آرتیستای ایرانی که تو زمینه موزیک الکترونیک فعالیت میکنند عضو هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صالح هم شاید سطح شون بالاتر باشه
اگر مایل بودی میتونی بری سراغ یکی از اونا (sm176)
ارزش نداره این فیلما ابله ..
بیکارن مگه زیرنویس کنن برات ..
چون 2015 هه شاید بعدا اضافه کنن ..