نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات محمد جان خيلي خوب بود جاتون خالي هر چند كه تو خودت اهل گشت و گذاري(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات محمد جان خيلي خوب بود جاتون خالي هر چند كه تو خودت اهل گشت و گذاري(sm127)
اینجام عالی بود من دیشب 12 تازه رفتم بام البته این بام سمت خودمون یه بادی میومد یخ زدم ینی اومدم نشستم تو ماشین البته خونه دیگه نمیشد بدون کولر خوابید (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرومت شه اون خوابیی که کردی تو جای خنک (sm70)
الکسیس نیست که آماده باشه نیکول زمان میبره (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات نويد جان طاعات و عباداتت قبول عزيزم (sm19)
جاتون خالي آب و هوا عالي بود هرچند كه اينجا هم هوا خوب شده ولي اونجا يه سرماي لذتبخش داشت (sm127)
(sm50)
(sm128)(sm120) بله اما متاسفانه این چند روز جایی نرفتم کلا تو تایمی که همه شهرو خالی می کنند مزه نمیده به نظرم تو خلوتی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی شمال بودین دیگه؟(sm10)
چون هفته دیگه قراره برم گفتم کجارو پیشنهاد میدین.(sm10)
از شما هم قبول باشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننجون به جای ما (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم مذاكرات با خانم منشي خوب پيش نرفته نه؟(sm127)
ایشون یه رسول دیگست (sm2)نقل قول:
من چه کردم که اینچنین نامردی کنی نثارمنقل قول:
از سنگینی نامردی تو هنوزم تحت فشارم
(sm2)
کجا رفته بودی؟
شمال ما؟ (sm142)
اشتباه گرفتین(sm70)نقل قول:
من یه رسول دیگه هستم چند ساله میام اینجا ولی این یه سال اخیر نبودم تازه دوباره فرصت دیدن دوستان بهم دست داده(sm19)