(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
(sm25)
(sm2)
همه پستا باید منتقل بشهنقل قول:
قالب جدید امشب بالا میاد - البته کامل نیست فقط میخوایم از شر این خلاص شیم بعد کم کم قالب جدیدو تکمیل می کنه
(sm120)پنل اختصاصی نیکول یادت نره و الا حلالت نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرتیست های داخلی اگه خارج از ایران تونستن سالن هایی که شادمهر پر کرده رو پرکنن اونوقت مشخص میشه کی کمدیه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این کنسرت سیروان تو کدوم سالنه چی شیکه
واقعن درک نمیکنم هیچوقت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید مرد باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالن اصلی برج آزادیه. شیکه ولی ظرفیتش محدودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مشخصه پس بگو چرا این گروهای قرتی مرتی هی میرن اینجا اجرا خیلی فضای صمیمی و مدرنی داره اون سقف رو تماشاگرا صفحه نمایش داشت جالب بود دو سمت سن هم vip کلا حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم فروشنده لو رفته
چه صدای ریدمانی داره سیروان چجور میرن اهنگاشو گوش میکنن بعد جالب اینه که حفظم هستن (sm2)
کیفیت ؟ سانسور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)شله زرد همسایمون رسید رفته بوده کربلا
کیفیت افتضاح. سانسور که چیزی نداره سانسور کنهنقل قول:
یادمه وزیر ارشاد گفت فیلمش با سانسور میاد رو پردهنقل قول:
چرا بعضی وقتها نمیشه اسپیس زد تو ادیتور. میچسبه نوشته ها (sm54)
چن مرتبه چیزی که دنبالش بودم دیدم از باقی جاها ارزونتر زده
(sm169)نقل قول:
(sm2)
میشه کمک کنین
میخوام سایت dlera عضو بشم تصویر چالشی رو چجوری وارد کنم قبول کنه دوتا تصویر میده هرجوری میزنم قبول نمی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین دلیلی که الان برات با رنگ قرمز مشخص کردم ، طرز فکر طرفدار یک خواننده رو در سال 2016 میلادی مشاهده میکنید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیامین - محسن یگانه - گروه سرود - حمید عسگری و ... هر کی از ایران رفته به اصطلاح شما خارج کنسرت گذاشته ، دیگه فکر نکنم از اینا سخیف تر کسی باشه که بخواد بره جایی کنسرت بزاره و البته سالن رو هم پر کنه
حرف حق (sm30)نقل قول:
همچین میگه سالن رو پر کرده انگار استادیوم تنیس دبی رو پر کرده دیگه پرکردن کاباره تهران رو عباس قادری هم میتونه خیلی راحت انجام بده
گوشی c5نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سورانو : 1195
مقداد : 1328
گوشی c7
سورانو : 1670
مقداد : 1442
واکینگ دد زیرنویس 720 اومده؟
طرز فکر هیچ ایرادی نداره / موزیسینی که قوی باشه هرجایی مخاطب رو جذبه خودش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بین المللی میشه. این اسامی هم که بردی چندتاشم من اضافه میکنم..محمد اصفهانی( با تمام احترامی که براش قائل هستم) و فرزاد فرزین، چندجا رفتن و موفق نبودن و تمام.
میتونی از بنیامین بپرسی کنسرتش تو سوئد چی شد.مطمئن باش خودشو میزنه به اون راه
ایراد کار میدونی کجاس اینکه تو ایران همه شدن خاص و هوادارا مخاطب خاص/ خارج از ایران ظاهرا چیزی از موسیقی حالیشون نیست از به اصطلاح خارج گفتنت خیلی حرفا معلومه
اصن اونور اب رو هم بیخیال میشیم؛ اهنگسازایه بزرگ داخل که موزیک بی کلام کار میکنن شادمهر رو قبول دارن تو نوازندگی و اهنگسازی اونام حتما سوادشون کمه آره؟
منهایه اینا مخاطبی که موزیکای شادمهر رو گوش داده باهاشون زندگی کرده یکیش خوده من.کاری که دیگران نتونستن حداقل با دله من بکنن.
بهتره جا اینکه عقیده ی منو جهت کوبوندن قرمز کنی به سلیقه و عقاید دیگران احترام بذاری
مخلص کلام/ طرفدارایه شادمهر اتفاقا خیلی شیک هستن عادت ندارن هی سرک بکشن که هر هواداری چطور آرتیستشو صدا میکنه یا با آهنگاش حال میکنه و یه برچسب کمدی بودن هم بزنن بهش فقط اومدم همین رو بگم و خلاص وگرنه هدفم کل ک نیست
شما هم هر ارتیستی رو قبول داری لذت ببر.
عزت زیاد
کارن همایونفر با مجله ترانه ماه چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و گفت که چیز خاص و منحصر به فردی در موسیقی شادمهر نمیبینم ، یه آهنگساز و خواننده ی معمولی هستن ایشون با احترام به تمامی طرفداران شادمهر عزیز .
فریبزر لاچینی هم گفته من خودم رو استاد نمیدونم ولی میگم شادمهر در اهنگسازی و نوازندگی استاده/ این نشون میده موسیقی سلیقه ای هستنقل قول:
شخصا نگاه میکنم ببینم دلم سمته چه صدا و موسیقی میره با چه اهنگی خاطراتم میاد جلو چشمام و کیف میکنم/ با شاعری که تو اواتارت هم گذاشتی خیلی حال میکنم(sm132)
هوادارهای چاوشی گرام هم ببخشن ما ورود پیدا کردیم به تاپیک/ بدرود (sm127)
من اصولا و اساسا نظر شخصیم رو گفتم - ولی من دلم سمت هیچ چیزی نمیره و با چیزی هم کیف نمیکنم . مهدی اخوان ثالث ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال شدم ، موفق باشی ...
محمدانِ مارکز بدونِ پوزه بند (sm50)
ریش خند برنامه یِ با حالیه (sm51)
سلام ملت(sm100)