آخه با کدوم پول (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه با کدوم پول (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواسم نبود دلار کسکش رفته بالا .
600 هزار چه مفته (sm98)
(sm25)
هوای گریه دارم تو این شب بی پناه (sm50)
(sm50)
01 Gidiyorum
(sm1)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام جمشیدو(sm59)
ای صالح دیوث .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gidiyorum
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت اون کوه بلند دریای آزاد ماهی جونچشم به راهتن همه ماهی های آزاد ماهی جون
(sm50)
حالا که قسمت دوریه
با رویاهات سر میکنم (sm172)
(sm54)
داری گوش میدی اهنگه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباست (sm10)
آهنگ های ترکی نسبتا چند سال پیش اکثرشون قشنگن
به جون خودم (sm59)
نازنین بیاتی (sm127)
گلی (sm98)
70 هزار مال دوستمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوجو ، موجویی هم نداریم شب چهار شنبه بخوریم تا آماده باشه برای شب بنج شنبه . . . (sm50)
عقده ای شدم . . . (sm81)
ای کسکش (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ معلومه به شیرت بی توجّهی شده . . . ام شب یه دست بزن . . . (sm2)
این نقل از پری روز جا مونده بود . . . (sm2)
بابک یه سر اومد چرندیات من رو دید و رفت . . . (sm81) (sm172) (sm81)
به تخمم (sm2)
نمی دونستم بگم کسکش 3 نفر تشکر میزنن
آقا ازین به بعد هر کی کمبود تشکر داره فحش بده (sm2)
بخورش باو . . . (sm2)
مثل آدمم نمی تونیم آشتی کنیم ، حتماً باید فحش کش کنیم هم رو . . . (sm2)
فحش نشانه ی ابراز ندامت شده . . . (sm2)
شیرم توی مغز نداشته ات هادی یِ دیوثِ چووون گلابی . . . (sm2)
(sm19)
فعلا چونتو بیار آبیاریش کنم تا بعد (sm2) (sm51)
اولا دیر جواب دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما همین امروز زدم (sm59)
آفرین گوید به شما صابر تان . . . (sm2)