بچه ها تولید داخلی بودن.. تولید کمر مرده بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها تولید داخلی بودن.. تولید کمر مرده بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه اون رسانه اوج بود چی بود .. اونا ساختن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من دفه اول دیدم با اینکه از اول دیدم شک کردم گفتم نکنه ناقص دیدم اولش یه چیزی بوده حتما ولی باز چن بار دیگه ام دیدم همونهنقل قول:
(sm39) آی ای آی دیگه زیاد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر سریع زدی ترکوندی(sm2)
(sm2)نه اونا بادیگاردو ساختن اینقد این روزا همه شبکه ها دارن پخش میکنن با این قاطی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
تولید داخلی ابله(sm120)
نماد سازی کردن .. دارم الی رو روشن میکنم که منظورشون از تولید داخل چیه.. با توجه به داستانی که شما میگین چیز دیگه نبوده(sm2)
با خانوم نشسته بودیم آخرش یه نگاه بهم کردیم و من مطابق معمول کف اتاق بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اقا یه چیز دیگه نکنه در مقابله با این قضیه ازدواج با دخترای روسی ساختن در لایه های زیرن گفتن نرین زن روسی بگیرین
بی تلبیت (sm2)نقل قول: