الیاس با موتور هوندا خورده به تابلوهای تبلیغاتی همرنگ آسفالت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الیاس با موتور هوندا خورده به تابلوهای تبلیغاتی همرنگ آسفالت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)آمدگان و رفتگان از دو کرانه زمان سوی تو میدوند هان ای تو همیشه در میان
پیش وجودت از عدم زنده و مرده را چه غم کز نفس تو دم به دم میشنویم بوی جان
(sm70) اخه اون گفته بود یکشنبه هفته پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چند وقته که حتی چراغ چهار راه ها میترسن سبز بمونن (sm81)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه کشته دادن فقط یکی کشتن (sm25)
صدای شهرام ناظری(sm50)
چندین هزاران سال شوهوهوهود
تا من به گفتار امدم تا من به گفتار امدم ههههی دل یارا ههههی دل یااارراااا
منظورش احتمالا همین هفته بودهنقل قول:
فامیلی الیاس هم نادران من میدونم
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نداره امیر(sm98)
(sm59)دلت با من هماهنگه