فک نمیکردم به جایی برسیم که مانتویی مد بشه که جلوش باز باشه و ملت بپوشن و یه دستشون کلا مشغول نگه داشتن مانتو باشه تا باز نشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فک نمیکردم به جایی برسیم که مانتویی مد بشه که جلوش باز باشه و ملت بپوشن و یه دستشون کلا مشغول نگه داشتن مانتو باشه تا باز نشه
ظهری بسیار سگی به همراه اعصابی خورد و ت.خمی (sm178)
سلام بر همه ی دوستان (sm50)
بچه ها اسمم واسه کربلا دراومده
رفتار پرسنل فرودگاهشون با جده فرق داره دیگه ؟
یا جریان همون اگه همونه که شیخ خیلی مشتاقه بره بلیط رو بدم بهش !!!
کربلا مگه با هواپیما هم میبرن ؟؟؟ بیشتر زمینیه ... هواییش خطریه ... زمینی برو که توی ترمینال پیاده شینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهرت بخیر دادا ، آروم باش دادا درست میشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اوناش نیستم پای پیاده برم ، یهویی درصد ثوابش زیاد میشه ما رو میفرستن بهشت گرفتار میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن داش صابر اینجا میام فقط پست های بچه ها علی الخصوص پست های تو رو بخونم یکم آروم بشم (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کشته مرده کسی هستم که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کنسرت ادل در لندن الگو برداری کرد
برای برنامه امشب بسوی شعبان.....؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات داش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر چی که هست فکر نکن دادا
، ایشالله که حل میشه (sm127)
خـــــــــدایا اگه من و لاغــــــــر نمی کنــــــــــی
.
.
.
لا اقـــــل دوستامـــــــــــو چـــــــاق کــــــــن...!
زمینی چیه ... با اتوبوس برونقل قول: