نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمان گرفته است (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمان گرفته است (sm172)
نقل قول:
اگر دردم یکی بودی چه بودی
اگر غم اندکی بودی چه بودی
به بالینم حبیبی یا طبیبی
از این هردو یکی بودی چه بودی
کلا دقت کردم بهت دلگیری ، امضاتم همینو میگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بازیای زندگی این شکلیم کرده...
تف به روزگار(sm172)
یاد تو شعرامو میسوزونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزو فردامو میسوزونه
تا دوری از خونه این خونه ویرونه
حال منم پریشونه (sm50)
بازیای روزگارو باید بازی کرد هر چند همش میبازیم ولی ، تف به روزگار (sm50)نقل قول:
هر قدم به هر قدم
لحظه به لحظه
سایه دشمن میبینم
پشت سر، پشت سر، پشت سر جهنمه
روبرو، روبرو قتلگاه آدمه(sm172)
نقل قول:
همیشه خسته از روزای برفی(sm50)
عشق پریشون شده ی دو حرفی
گفته بودم اگه دلت گرفته ست
کنج دلم جا واسه ی دلت هست
تو که معنای عشقی به من معنا بده ای یار
دروغ این صدا را به گور قصهها بسپار
صدا کن اسمم رو از عمق شب از نَـقب دیوار
برای زنده بودن دلیل آخرینم باش
شب بود خسته بودم چشامو بسته بودمنقل قول:
خورشید سر زدو من پیشت نشسته بودم
چشامو باز کردم دیدم ازت خبر نیست
دیدم برا تو دنیا از تو عزیز تر نیست (sm50)