پازل بند (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
پازل بند (sm127)
احسنت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا دلش برای من دیگر جا ندارد
خبر دادند که برو دنیا با تو وفا ندارد
دلباختم،اما میگویند این باختن ثمر ندارد
متاسفانه با خبر شدم دنیا پدر ندارد
"صابر"
من بیشتر تر رفیق (sm127)
فداااا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پازل بند چقدر فعال شده ، هر 2 هفته داره یه آهنگ میده
آخرشم همین آهنگ ها رو جمع میکنه ، شایدم 2 تا جدید اضافه بکنه و یه آلبوم میده بیرون
این سرعت آهنگ دادن بجز آلبوم دلیل دیگه ای نداره
کاش بیشتر کار بکنن رو کاراشون دارن از راهشون میزنن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا دلش برای من دیگر جا ندارد
خبر دادند که برو دنیا با تو وفا ندارد
دلباختم،اما میگویند این باختن ثمر ندارد
متاسفانه با خبر شدم دنیا پدر ندارد
"صابر"
شعر از خودته؟
امروز داشتم از خونه میرفتم بیرون،
گفتم:خدایا به امید تو، ندا آمد: تو نه شما!!!...
متاسفانه بله (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازم تنظیم کاراشون از خیلیا بهتره ... تا حدودی قوی کار میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوف از اینجور کار کردنا معمولا پیدا کردن یه سبک موفق هست تا بتونن بر اساس اون کارهای بعدی رو اجرا کنن
مسیج اومده رو گوشیم
(ملیسا بهش نده پولشو نمیده) o_O
.
.
.
ملیسا گلم هرجا هستی و پیش هر کی هستی نده :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگه غیرت ایرانی داری کپی کن که ملیسا مفتی نده :|
منم کپی کردم
امیدوارم همینی که میگی باشه و دنبال بازخورد کارشون باشن و اشتباهات رو تکرار نکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا متاسفانه قشنگه که(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همینی که میگی باشه و دنبال بازخورد کاراشون برن و اشتباهاتشون رو تکرار نکنننقل قول:
دیده بودم توی لاین از روی دوستات ادد بکننت ولی ندیده بودم یه خانم متشخص که اسمشم نشنیدم تا حالا چه برسه به عکسش اددت بکنه ...
الان این مهدیس یا ماهدیس کدوم خریه ؟؟؟ (sm27)
پازل بند این تازگیا خیلی فعال شده ، همه ی کارهاشم با یه سبک و یه ریتم متفاوت بوده ... احتمالا همین باشهنقل قول:
ولی من آهنگ های غمگینشو به این مثلا یه کمکی شاد بیشتر میپسندم
مرسی اما حال روزم قشنگ نیست ؛ اونم حال و روزمِ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیما ملت از هر دیواری میرفتن بالا میدیدن یه باغ و عمارت بزرگ توشه میگفتن مال رفسنجانیه،الان دیگه هرکی تو خیابون لامبورگینی ببینه اینو میگه
کلا سبک برام زیاد مهم نیست ؛ کاری که میاد نباید یک هفته ای باشه ، باید بشه شیش ماه دیگه هم با لذت پلیش کردنقل قول:
ایشالله که اونم بهتر و قشنگ تر میشه امیدوار باش(sm127)نقل قول:
مرد اونه كه با ٤٠ كيلو اضافه وزن دخترارو به سمت خودش جذب كنه و الا با سيكس پك كه عمه منم ميتونه
چن روز دیگه ماه رمضون شروع میشه میدونم خیلی سخته،ولی به این فک کنید که 3سال دیگه دقیقا همچین موقعهایی ماه رمضون تموم شده،نیمه پر لیوان ببنید
امید میتونه بیاد جایزه ی قشنگترین دروغ رو از من بگیره . . .نقل قول:
البته اگه روش بشه بیاد ؛ اگه روش بشه . . .
ﻫﺮ ۵ ﺗﺎ ﺩﻭﺳﺖ دخترم ﻋﻘﯿﺪﻩ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ
ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ!
ﺑﺪ ﺯﻣﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺷﺪﻩ، ﺍﻋﺘﻤﺎﺩﻫﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺭﻓﺘﻪ
ملتی که هایده و ابی دارد، نه از تقلب و کودتا می ترسد، نه از تحریم و جنگ، نه از داعش و اسراییل. ملتی که هایده دارد، تحمل همه چیز را دارد.
پسره پست گذاشته که يه دختري ميخوام که براش پول و تيپ و قيافه و ماشين و هيکل اهميتي نداشته باشه..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من برادرانه بهش''جــ.ـق''رو پيشنهاد ميکنم!
توی دهات ما وقتی مثلا یکی رو «علی» صدا میکنن، احتمال اینکه اسم طرف توی شناسنامه هم علی باشه فقط ۲۳ درصده
دیروز رفتم طالبی بگیرم دیدم همش ریزه..
به میوه فروش گفتم
اقا اینا که همش شصت و پنجه، هشتادو پنجشو نداری .
.
.
.
.
.
بعددیدم زنا که اونجا بودن همه لبخند به لب نازک نگاهم می کردن
.
.
.
یکیشم که داشت می رفت بیرون گفت خیلی باسلیقه ای
ﺑﭽﻪ ﺗﺨﺴﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﻮﺯﻥ ﺣﺎﻣﻠﺖ ﻣﯿﮑﻨﻤﺎ!
ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ؟ !
ﻣﯿﮕﻪ: ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﻫﻤﻪﮐــ.ﺎﻧﺪﻭﻣﺎﯼﺑﺎﺑﺎ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﺮﺩﻡ
ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ
غمگینم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثل دختری که مادرش همه ی خیارها رو سالاد درست کرده
بعد از ظهر از زور گرما عرق ریزون از خواب بیدار شدم میرم تو حال میبینم بابام دراز کشیده پنکه رو روشن کرده و سرشو به طور ثابت گذاشته رو درجه آخر مقابل خودش ،میگم پدر من آخه این چه وضشه؟ :| چرا کولرو روشن نکردی پختم از گرما؟ میگه دیدم عرق کرده بودی ترسیدم سرما بخوری زیر کولر :|
قراره اسکار دلسوز ترین بابیه دنیارو بگیره
از تیم احمدی نژاد فقط مونده اون میوه فروشی بخت برگشته تو نارمک که گوجه رو ارزون میداد
دستگیر بشه
یه دوست دختر هم داشتم، حتی اگه میرفتم دستشویی و یکم طولش میدادم حسودیش میشد و میگفت:
تو عنتو بیشتر از من دوس داری… بای
دیشب که نمیدانستم برای کدامیک از دردهایم گریه کنم کلی اتک زدم
صادق هدایت در حال کلش بازی
خوشگل ندیدید خدایی من یه بار یه خوشگل تو خیابون دیدم هواسم پرت شد با ماشین رفتم تو جدول خار مادر ماشین رو گوجه کردم
کــ.ونشبا آدم حرف میزنه
.
.
.
.
.
.
.
اینو از گپ قزوینیا دزدیدم ،دارن بحث تخصصی میکنن
امسال علیخانی شکل گیم آو ترونز، آزاده نامداری و فرزاد حسنی رو میاره ماه عسل، جلوی فرزاد حسنی ترتیب آزاده نامداری رو میده تا اشک ملت دربیاد.
امسال احسان علیخانی اون زنه که لامپ فرو کرده بود تو خودش رو میاره ماه عسل، ازش می پرسه اون لحظه چه احساسی داشتی؟ بعد دوتایی ریز اشک می ریزن.
یاحسین، شبکه سه داره کنداکتور برنامههای ماه رمضون رو زیرنویس می کنه، مث اینکه قضیه ماه رمضون جدیه(sm77)(sm81)
فک کنین الکسیس بمیره
همکاراش برن سر قبرش در موردش حرف بزنن
مستر فــ.اکر : همیشه استوار بود حتی وختی از کــ.ون...
لیسا ان: مــ.مه کوچکی داشت ولی قلبش بزرگ بود
ساشا گری:همیشه الگوی زندگیم بود،هیچوقت از مــ.مه های کوچیکش خجالت نکشید
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺪﺭﻡ ﯾﻪ ﺟﻮﮎ ﺑﯽ ﻣﺰﻩ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﻭﻟﯽ
ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ ﺍﺷﮑﻢ ﺩﺭﻭﻣﺪ .
ﺑﻌﺪ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﻮﺩﺵ نمیخنده
ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﺮﻭگمشو ﺧﻮﻧﺘﻮﻥﮐــ.ﺼﻠﯿﺲ خاک بر سر :|