من کیفیت بالا میخوام خعلی قشنگه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
من کیفیت بالا میخوام خعلی قشنگه (sm81)
عن تو ذاتت آونگ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ... تیکه ننداز
اصلا این آهنگا با روحیات سازگار نیست (sm120)
(sm118)
حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زدهواسه ی رسوندن خودش به تو همه راهو نفس نفس زدهحس خوبیه ببینی یه نفر واسه انتخابه تو مصممه
دستتو بگیره و بهت بگه موندنش کنار تو مسلمه
حس خوبیه
تو همین لحظه که دل گیرم ازهمیشه به تو وابسته ترماگه حس خوبه تو به من نبود فکر عاشقی نمیزد به سرمبه من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمیبه دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بیقرارمیالکیتکست آهنگ حس خوبیه شادمهر عقیلی
حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زدهواسه ی رسوندن خودش به تو همه راهو نفس نفس زدهحس خوبیه ببینی یه نفر واسه انتخابه تو مصممه
حس خوبیهاون تو بدی که همیشه با نگاش لحظه های منو عاشقونه کرداین منم که تو تموم لحظه ها واسه عاشقی تو رو بهونه کردهرگز اون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاده من ندادمن پر از نیاز با تو بودنم مگه میشه قلبه من تو رو نخوادمتن آهنگ حس خوبیه شادمهر عقیلیحس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زدهواسه ی رسوندن خودش به تو همه راهو نفس نفس زدهحس خوبیه ببینی یه نفر واسه انتخابه تو مصممه
حس خوبیه
(sm88)
پارسا چند روز پیش عرض ادب و احترام بت کردم جواب ندادی (sm81)
یه گل دیگه برات گرفتم جون من قبول کن . از اون گل گرونا برات گرفتما (sm72)(sm15) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)
(sm2)
بیگی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامی بیگی هم شد خواننده (sm3)
بیا دیگه ریدم تو دهنت آونگ (sm89)
(sm2)
مهدی، جون من لامپ تو روشن کن(sm2)
امشب پخش نمیشه فردا عصر میاد
بابا کچلم کردی این لامپه سوخته منم پول ندارم نو بخرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بیگی که اشتر میگه منتشر شده یا نشده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان...قربون صدات (sm127)..با یه بار گوش دادن دیوانم کردی شادمهر،،ملودی زیبا.تنظیم فوق العاده..که میلاد هاشمیو قبلنم خیلی قبول داشتم که با استعداده،اینم بیشتر نشون داد تو این آهنگ..و طبق معمول شادمهر کم تو انتخاباش اشتباه میکنه!!
.این واقعا اصلا شبیهه آهنگ عربیه نبود فقط همون تیکه ی دموش شبیه بود یعنی ترجیع بندش...ولی چقد حس خوب و فوق العاده ای داره این آهنگ..یه چیزی تو مایه های آهنگای اسپانیایی...چه صدایی،چه اوجایی..چه احساسی...آهنگی که در عینه ریتمیک بودنش اشکتو در بیاره و مو به تنت سیخ کنه از کسی جز شادمهر بر نمیاد...امیدوارم همیشه و همیشه واسه ما طرفدارات بخونی و حرفای از رو حسادت دشمناتو گوش نکنی!!
واقعا عیدیه خوبی بود،حالمو عوض کردی بازم با یه آهنگت...
حس خوبیه ببینی یه نفر همرو بخاطرتو پس زده. . .(sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزيك ويديو "حس خوبيه" بطور رسمى فردا ساعت ٤ بعد ظهر به وقت ايران از[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، يوتوب آونگ و PMC پخش خواهد شد.
امشب مامانم خونه نیست من برم برنج درست کنم (sm155)
320 چرا نداره
خونه خالی؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری سایت ها کیفیت 320 گذاشتن
(sm132)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف حسابم اون دوستی بود که گفته شادمهر دیگه به درد نمیخوره.. و بعدشم گفتی مذخرفه.
واقعا مبنای شما از یک آهنگ چیه؟؟ این همه حس خوب تو یه آهنگه. شعر زیبا همراه با ملودی و تنظیم بی نقص...
صدای شادمهر هم که نیاز به تعریف نداره..
شما باید بری بارانا بارانا گوش بدی...
اشترم گشاد شده نذاشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره . مامانم رفته خونه مامان بزرگم صب میاد . فقط ساعت 11 داداشم از سر کار میاد (sm2)نقل قول:
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خدا کنه سامیه بیس دار باشه این دفعه شادمهر احساسی خونده واس ماشین فاز نداره(sm2)
باع یعنی کیفیت اصلی آهنگ هم امشب منتشر نمیشه ؟ این دیگه چه کیونده بازیه (sm178)
بیشتر قر داره تا بیس دار (sm120)نقل قول:
آقا من عذرخواهی میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بالا رو چک کردم نرفتم تو لیسته پایین(sm10)
آخه اصلا قرار نبوده امشب پخش شه pmc سوتی دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد عباس جون (sm120)نقل قول:
ولی اون موقع که چک کردم کلیپو نذاشته بودی تو محبوبا نبود
چقدر شلوغ میکنین شماها پخش بشه یه بدبختیه پخش نشه یه بدبختیه دیگه (sm2)
حتما باید از تو اجازه میگرفتن لابد دمش گرم که یه روز زودتر گذاشت (sm70)نقل قول:
(sm2)
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)( sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)نقل قول:
حجممو حروم کردید اینکه قبلا اومده بود(sm209)
تو 1 ساعت من میارم میکنم میبرم چی میگی تو(sm2)نقل قول:
ریدم به این pmc (sm102)نقل قول:
فاک (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]