@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طوری عبّاس !؟ (sm81) (sm127) (sm81)
تازه گیا من یه مقدار زیادی بی شعور شدم ، می بخشی . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طوری عبّاس !؟ (sm81) (sm127) (sm81)
تازه گیا من یه مقدار زیادی بی شعور شدم ، می بخشی . . . (sm2)
شوخی کم وگردت (sm50)
چی!؟
هان !؟ (sm29)
کردی گفتم ..
یعنی شوخی می کنم باهات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چووون پرورده تم . . . (sm2)
سهی و صادق ، بر دارین اون سینی یِ شیرینی و شربت رو بگیرین جلوی بچّه های تاپیک . . . (sm128)
اینجا شده کلوب هم جنس گراها (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ، باز نه !
گرا . . .
ادیت بزن . . .(sm50)
به نظرم تو سینی به جای شربت و شیرینی،کاندوم و وازلین بیاریم(sm59)
(sm2)
فکر کردم می خوای بگی : عرق و علف بیارین مجلس بی ریاس . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm291)
ادیت زدم ولی دلیلشو ندونستم (sm120)
01 Gidiyorum
بار دهمه دارم گوش میدم (sm172)
خو دیوث . . .
" باز " توی فرهنگ شخمی یِ ایرانی از 40 یا 50 سال پیش تا حالا ، معنی یِ منفی ای داره . . .
مثل : دختر باز ، کفتر باز و . . .
حالا 20 ساله که هم جنس گرایی از فهرست بی ماری های سازمان ملل در اومده . . .
یعنی بار منفی نداره و نباید داشته باشه . . .
همین .
اونارو باید از میلاد بخوای من و صادق تخصصمون چیز دیگس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اول پوکیده بودم . الان دارم خودم ارضا می کنم باهاش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) انقذه آب خورده پرورده شده مث ماهی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونستم به خاطر این گفتی. یقین داشتم که غیر از این چیز دیگه ای نمی تونه باشه.نقل قول:
فقط الان به همه ی دختر بازها و کفتر باز ها توهین کردی.
دقت کردین صادق شبا لال میشه (sm120)
یا شایدم فقط با افسانه جون حرف می زنه (sm128)
نقل قول:
(sm59) (sm2) (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحیح است . . . (sm2)
نقل قول:
کفتر گرا ها و دخترا گرا های عزیز عذر خواهی می کنم . . . (sm25)
کفتر گرا . . . (sm2)
کفتر گرا . . . (sm50)
به حداد عادل بگین : بیا بخورش . . . (sm50)
کی باورش می شه . . . (sm50)
ظهری . . .
از روی این ویدیوی 15 ثانیه ای . . .
. . . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام و بی رمق (sm50)نقل قول:
تو خوبی؟ اوضاعت رواله؟
به جای خووندن ادامه ی کتاب هم سایه ها از احمد محمود ، نشستم این خزعبلات رو دیدم . . . (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول شاعر :
وقتی مُردیم خسته گی مون در می ره !
زنده گی برای خسته ها ست !
منم بدی نیستم . . .
هر از چند گاهی عین سگ پاچه ی بچّه های تالار رو می گیرم . . .
بعد با عرق و علف فراموش می کنم . . .
این دانش گاه شخمیم هم که دیگه شورش رو در آورده . . .
ترم نهمم . . .
یعنی سال پنجم دانش گاه . . .
خسته شدم . . .
حالا نه راه پس دارم نه راه پیش . . .
22 واحد دیگه دارم . . . نه دلم میاد انصراف بدم از دانش گاه ، نه می تونم درس بخوونم تا پاس بشم . . .
خلاصه همه چیز به شیری ترین وضع ممکن می گذره . . .
گروه تیک تاک - چکه چکه . . . (sm118)
احتملا صادق شبا قارچی که لال میکنه میخوره تا فرداش اثرش میره دوباره زبان باز کنه (sm2)نقل قول:
از کدام خواننده سیبل ؟نقل قول:
از شرکت گردو ویندوز بخر چون بهترین شرکت تو ایران از لحاظ نرم افزاری است ویندوز هاشم بدون لایسنس و کامل هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته مهمی که در خرید ویندوز خوب باید دقت کنید اینه که ویندوز خالص باشه
ویندوز هایی که همراه با نصب درایور یا اسیستنت هستند به هیچ عنوان خوب نیست
از این نوع ویندوز ها دوری کنید و استارت اپ هم نخواهند شد
عزیزی، میگذره این روزا،بخون تا پاس بشه، باس هرچی زودتر بگذری ازش. تو یه حالت زیاد موندن دهن آدمو سرویس میکنه، هرچند ترم نه عادیه، ترم 13 و 14 هم دیدیم ما. ولی زودتر تموم کن این روزها رو، هرچند بعدش اوضاع داغونتره ولی راکد موندن بیشتر اذیت میکنه آدمو.نقل قول:
این چت رومم نبود دلمون می پوسید (sm50)
تابستون کوتاهه
ما تا می تونیم پیش هم می مونیم...(sm50)
با ما قهری ؟نقل قول: