علیرضا بلوری اومده خوبه .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا بلوری اومده خوبه .. :l
خنده چرا (sm50) ..
زیرنویس قسمت 4 و 5 میاد تا 4 شنبه ..
روزنامه نه سایت
خا ..
این ویدئو سیامک دچار هم خوفه ..
سریال جدید نتفلیکس هم اومد گرفتم میگن که خوفه ..
3Percent
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بیچاره صادقی نماینده مجلس
(sm50)خیانت ورژن سنتوری
آره سه چهارتا اجرای خوب هست ازشون ولی اینی که میگم همه چیش خوبه هم فیلمبرداری هم کیفیت صدا اجراشون هم فوق العادس از طرفی چون تو عراق هستش دو تا فیمیل وکال هم دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من دارم ببینم میتونم برات پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)چقد موهوم شدیمSuicide.Squad.2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm120)
(sm81)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
سلام اهالی(sm128)
سلام(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملامتگوی عاشق را چه گوید مردم دانانقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که حال غرقه در دریا
نداند خفته بر ساحل ... (sm176)
بله (sm59)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی خانم؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی ...
خوبم ممنون(sm176)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر؟(sm10)نقل قول:
تا دم از شام سر زلف سیاهت نزنند
با صبا گفت و شنیدم سحری نیست که نیست ... (sm50)
سلامتی(sm10)نقل قول:
اسم قبلیت چ بوده؟ (sm59)
نقل قول:
(sm2) والا من اسم تا دلت بخواد عوض کردم هادی در جریانه دهن امیر بنده خدا سرویس شد(sm70)
ولی اسم قبلیم S O L D I E R بود(sm59)
این ماه شاهکار محمد معتمدی و مهیار علیزاده و فردین خلعتبری منتشر میشه ... (sm171)
(sm120)نقل قول:
آهان (sm59)
رفتم در میخانه حبیبم خوردم دو سه پیمانه
من مستم و دیووانه حبیبم مارا که برد خانه ... (sm160)
(sm2) یه بیاد که بساط خنده جوره
(sm118) (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons - Sucker For Pain (with Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors (sm118)
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... (sm50)
محمد زرین دست نویسنده ، بازیگر ، تدوینگر و تهیه کننده ی پیشکسوت به دلیل تومور در کیسه صفرا درگذشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوکر شی شیه آوردن فوکیا ..