(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شما هستین خسته چرا ولی دوباره نشه مث اون روزا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه تا این حد ولی اگه اینجا یه همچین چهره ای پیدا کنم سریع میرم خواستگاری (sm2)نقل قول:
در ضمن همه شونم از 1 نفره نه 20 نفر (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من الان اومدم کدوم روزا روشن تر صحبت کن ببینم(sm2)
شعور=0
قیافه 70 درصده کاره ولی بالاخره اون 30 درصدم مهمه بیشعور بدبخت میشی.بعدشم اون قیافه که تو میگی و منم حدس میزنم چه قیافه هایی منظورت باشه یه ماشین 200-300 ای میخوای تا بله رو بده
دیوث حالا ما یه چیزی گفتیم در حد شوخی تو جدی نگیر (sm2)نقل قول:
دیوث تو هنوز دست از این کارات بر نداشتی مفسد فی الارض(sm2)نقل قول:
چه بدبختی دارم من این دیوث فیلم میخواد من چیکارم اصن؟(sm2)
اصن برید بشینید دعای جوشن صغیر و کبیرو با هم دانلود کنید و ببینید(sm2)(sm2)(sm2)
چه دیوث دیوثی راه انداختین اینجا(sm30)
(sm30)