چه فیلمی می خواد(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه فیلمی می خواد(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من بت پخ دادم فقط به تو و میلاد گفتم تو اینجا رو شلوغ کردی (sm2)نقل قول:
اصن مگه تاپیک چت روم نیست خب اگه حرفی هست بریم اونجا (sm2)
خاک تو سرت فیلم می خوای بیا خودم بدم چرا التماس این چلغوز می کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصن من گوه خوردم بس کنید دیگه (sm30)
(sm172)
هر کی خربزه می خوره پای لرزشم باید بشینه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیرابی چلغوزو با منی؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر (sm2)سارا بود الان تا یه هفته بن بودیم حداقل (sm2)سوء استفاده نکنیم دیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا چقدر سارا سارا میکنی میخوای برات برم خواستگاریش؟(sm2)نقل قول:
شوخی کردم هادی بالا رو ببین وایرایش کردم کردم خربزه احساس کردم شاید ناراحت بشی ولی شوخی کردم داش به دل نگیر قصد بدی نداشتم سارا بود تا ماه های ماه بن بودیم (sm30)نقل قول: