این دیگه تعصب رئالی شد ---
اگه مسی رئال بود و رونالدو بارسلونا --- دقیقا همینو بر عکس می گفتید --- (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
این دیگه تعصب رئالی شد ---
اگه مسی رئال بود و رونالدو بارسلونا --- دقیقا همینو بر عکس می گفتید --- (sm14)
الجزایری ها گفتند --- انتقام تبانی را از آلمانها می گیریم ---
نه والله ... رونالدو نازاریو یه مقطع هم تو بارسا بازی کرده... اتفاقا تو بارسا هم فوق العاده بود... این که میگم تو هر تیمی بود فوق ستاره بوده بارسا هم شامل میشه... تو همه دورانش هم از مسی بهتره بوده... خدایی فقط یه صحنه، تاکید میکنم فقط یه صحنه بیار که مسی کاری انجام داده باشه که مشابهُ (تازه نمیگم بهترشُ) رونالدو برزیلی انجام نداده باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن بعد از جام جهانی خبر دبوشی - شندرلین و سانچز اعلام میشه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زور الجزایر به آلمان نمیرسه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرژانتین شانس بیاره امشب حذف بشه وگرنه مرحله بعد آبروریزی میشه... (sm120)
این بحث که 2 روزه همه رو الاف کرده از اینکه من گفتم دارین در مورد مسی متعصبانه نظر میدین اغاز شد (sm70)
ایجنت پوگبا هم اطمینان داده که آینده این بازیکن تو یوونتوس هست
خدا کنه فقط چلسی نیاد (sm98)
این هزار بار ارژانتین امشب بازی نداره (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز هم میگم اگه یه صحنه، فقط یه صحنه پیدا کردی که مسی کاری کرده که رونالدو نازاریو نتونسته اونجوری بازی کنه، من حرفتُ قبول می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) ببخشید فردا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]