کُزت اگه میدونست تا دخترای ایرانی دو تا استکان میشورن توییت میکنن "یک کزت هستم" همون موقع جلوی خانواده تناردیه خودسوزی میکرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
کُزت اگه میدونست تا دخترای ایرانی دو تا استکان میشورن توییت میکنن "یک کزت هستم" همون موقع جلوی خانواده تناردیه خودسوزی میکرد.
معلم به دانش آموز میگه آرد رو میتونی بخش کنی؟؟؟پسره با صدای بلند و خیلی محکم میگه آررررررررررد به
علت فشار وارده نمیتونه خودشو کنترول کنه و
روم به دیوار!!!!!باد معده رها میکنه.
معلم میگه این دیگه صدای چی بود پسره میگه محکم بخش کردم گونیش پاره شد !!!!!
البته اینا پیشرفته ترن میگن یک کزت عستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتی هستیم که فقط تو ترافیک پشت همیم . . . !
یه روزیم میاد که انیشتین رو از تو گور بلند میکنن میگن بگو عضو قلمچی بودم !!!