(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش پای من و تو باز تگرگ آمده است... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش آن نیست که از شعله او خندد شمع
آتش آن است که در خرمن پروانه زدند... (sm50)
من به دستان خودم گور خودم را کنده ام ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرجمدار جدید لنوو کمتر از 1 تومن هفته ی دیگه .. (sm54)
6 گیگ رم داره .. (sm54)
250 دلار شقده دلار رفته بالا چنه الان ..
نزدیک 4 تومن شده باز تفففف ..
USS Indianapolis: Men of Courage
فوق العاده زیبا ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- لینک داری از اون سه چهارتا لطفا بفرست برام
2- قیمت اینی که میگی چقدره ؟!؟!
تو برزیل هواپیما افتاد ترکید ..
چرا اینجوری میشه این چن وقته ..
واژگونی مینی بوس در ساری 5 کشته و 14 زخمی برجای گذاشت
این حادثه حوالی ساعت 15 عصر امروز در مسیر روستای ' اسپورز ' در جاده سمسکنده ساری رخ داد
تو شهر ماس ..
سینجول آلبوم 8 رو آپ کن لااقل (sm98)
اقا بی زحمت چندتا سایت توپ دانلود فیلم معرفی کنید که ارشیو توپ داشته باشه (فرق نمی کنه رایگان و پولی فقط توپ باشه همه جوره دیگه )
مملکت من ب گا تووو ب گا ی(sm25)(sm178)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)من سه روز پیش کامنت دادم اینجا که احتمالا تا آخر سال 4 تومنو رد میکنه که آخر سال شد سه روز!!! (sm50)مردم زورشون به دلار 3000 تومنی نمیرسه چه برسه بالای 4 تومن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم متاسفانه کپیشو میفروشن 4 تومن ولی فک کنم کیفیت نداره خودم گذرم نیفتاده این مدت برم انقلاب با کیفیتشو میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه نسخه خوب و باکیفیت گیر اوردی من هستم از نظر مالی دغدغه نداشته باش(sm50)
(sm120)امروز چرا فکتان کم میجنبد تاپیک نمیره جلو
(sm81)ایتونز عجب ریپی میکنه چه مدت طولانی در جاهلیت می زیستم
منو بعد تو بادای پریشون خون بغل کردن(sm50)
سلام
یه سایت بی نظیر برا دانلود فیلم با کیفیت های مختلف و مجانی محشره این سایت
(sm50)تنها نبودن حتی یک دقیقه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این چیه داستانش توش میریم میگه شما.............................
ژوپرم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کابوس و تنهایی ... (sm50)
اقا یه برنامه خوب برای فشرده سازی معرفی کنید که 7 گیگرو یه جوری فشرده کنه که تو یک دی وی دی جا بشه
برو بده(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم..
با منینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه محسن جان شما نرو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
KGB Archiver
فقط باید سیستمت اولا خیلی قوی باشه cpu ش ..
بعدشم خیلی زمان میبره تا فشرده سازی انجام بشه ..
از همه مهمتر باید بیبینم سورست شی شیه ..
چون تو کار بازی هستی په شیز خوبی در میاد فشرده سازی بازی ..
اقا یه برنامه خوب برای فشرده سازی معرفی کنید که 7 گیگرو یه جوری فشرده کنه که تو یک دی وی دی جا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا ..
مرسی از پاسخگویینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا همین برنامه رو گرفتم ولی همش 100 مگابایت کم کرد
حالت فشرده رو نرمال بود اونو تغییر بدم فشرده سازی بهتر میشه یا نه؟