روزی شیخی داشت رد میشد
نمایش نسخه قابل چاپ
روزی شیخی داشت رد میشد
کاوه با اناتما؟ !! کار مشترک ؟ گیر آوردیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm50)
تعداد دختران مجرد از پسران یک میلیون نفر کمتر است
عجب حرکتی بود پرتاب اوت کونترائو و خامس(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خیلی خوب بود اصن (sm2)
اين يكى هم تموم شد !! تَتوی جدید smile emoticon مطمئنم بيشتر از دردى كه يه مرغ موقع تخم گذاشتن ميكشه رو كشيدم !! بدِهيم با مرغ و خروس ها هم صاف شد چون گياه خوارم اما تخم مرغ ميخورم اونم به خاطر اينكه هنوز موجود زنده نشده و اگرم قرار بود همه تخم مرغا جوجه شَن دنيارو مرغ و خروس وَر ميداشت !!! در ضمن يين و يانگ مُچِ دستمم درست شد چون اون ورِش يه گرگِ وحشیِ و اين ورِش حيواناتِ اهلى و از طرفى اينم يه جور حمايت از حيوانات و تبليغ ميشه به خاطرِ نوشته ى "لايف ايز اِلايوِش" !! اينم دلايل زدن اين تتو :| تازه تَتوى سبك "اُلد اِسكوول" هم نداشتم و دوست داشتم كه داشته باشم و الآن ديگه دارم ️:) آقا بهروز دمت گرم heart emoticon خسته نباشى
(sm3)
از اون روز که چشم چشماتو دیده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم مونده رو دستم (sm127)
فردا احتمالا صاد میآید اما همچنان به صورت نمادین یکم ماه می،روز کارگر تاریخ انتشار رسمی ما باقی میماند.
یقینا با ص عدهای غم میخورند، عدهای خشم، عدهای درد…
و البته عدهای حسرت!
فردا روز کارگره همه مست میکنند میریزن تو خیابونا (sm118)(sm118)
بفرمایید چایی
boring boring (sm120)
امین (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
چی جلب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تضمینیه حالا؟؟ (sm120)
اهنگ شروین خوبه (sm118)
از بازاریابی شبکه ای چیزی شنیدی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزایی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زیاد دقیق نشدم روش اگر توضیحات اجمالی بدی ممنونت میشم (sm132)
متاسفانه منم مثل تو زیاد دقیق نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا مفید و مختصر گفته (sm120)
پست های دیگشم جالبه بخونی
راتسی بانک مرکزی رو تو نمیتونی بری؟ (sm120)
اوکی میخونم ببینم چی به چیه (sm120)نقل قول:
تا ببینیم چی میشه ولی شخصا علاقه زیادی ندارم (sm120)
ما شقایق های طوفان خورده ایم ... (sm25)
والله منم زاید علاقه ای ندارمنقل قول:
دوست دارم خودم کاری انجام بدم
ولی آخرش فکر کنم مجبور شم(sm120)
البته ما جرو هیچ سهمیه ای نیستیم پس کلا آدم نیستیم(sm120)
فیس بوک مبارک احمد نجاتیان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات ؟ (sm120)نقل قول:
والا! کارمندی اول واخرش مشخصه (sm120)نقل قول:
چه میشه کرد...سرمایه خوبم نداریم اخه (sm120)
اره بابا عملا شانس زیادیم نداریم! مگر چی بشه (sm120)
پس تو نیستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیریم سنگین تریم(sm120)نقل قول:
چی میگه این ؟ (sm120)
اﻣﯿﺮ کبیر ﮔﻔﺖ :دوران افول و عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" وجاى تصميم عقلانى را استخاره گرف
نه بابا (sm120) قبلا گفتم من فیس به اسم خودم اکانت نساختم فقط یه اکانت دارم که میرم خبر چک میکنم (sm120)نقل قول:
قبلا یه علیرضا 0111 فکر کنم بود اونم یه اسم دیگه پیام داد گفت فیس ادت کردم مونده بودم (sm2)
امین دارم میرم برا تاپیک فیلم و سریال (sm120)
فکر کردم این علی آرمین تویی (sm120)نقل قول:
ها والا (sm120)نقل قول:
چیزای خوبی میگه ولی چه ربطی داشت؟؟(sm120)
ارمین 2afm هستم غلام شما (sm10)نقل قول:
we shall nat be moved (sm120)نقل قول:
بازاریابی شبکه ای یعنی همین دیگه (sm120)نقل قول:
همه موج ها رو هم استفاده کردی (sm2)نقل قول:
fm
am
2fm
2 am
(sm2)
خیلی هم خوبه (sm120)نقل قول: