مال 2 ماهه . . .
ماهی 15 تومن 5 گیگ اینترنت . . .
هر ماه 2 بار تموم می شه . . .
می کند به عبارتی 4 تا 15 تومن . . . 60 تومن . . .
22 تومن هم حق امام و شهدا . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
مال 2 ماهه . . .
ماهی 15 تومن 5 گیگ اینترنت . . .
هر ماه 2 بار تموم می شه . . .
می کند به عبارتی 4 تا 15 تومن . . . 60 تومن . . .
22 تومن هم حق امام و شهدا . . .
بزنم این طرح شخمی رو کنسل کنم . . .
فقط شبانه بیام نت . . .
چورن استار روی دستش نیومده . . . (sm50)
Caroline Pierce . . .
هیچ وقت دخترای شهرم رو نمی بخشم . . . (sm74)
منو ژقی کردن . . . (sm81)
(sm2)
(sm25)
راستی نگقتم . . .
سیگارم رو عوض کردم . . .
بهمن آبی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقره ای نه . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لا مذهب بهمن آبی ، بوی ادکلن می ده . . . (sm50)
یه چیزی توی مایه های سیگار کمل زرد قاچاق . . .
چی دانلود کنم !؟ (sm132)
باز بزنم !؟ (sm29)
حال ندارم . . . (sm1)
(sm27)
همین لحظه از سوئد به ایران کوچ کردم ... (sm50)
فارق و دم زده ام ،
قید حاصل زدم ام ،
نغمه ای بر لب این شوق صدا شدنم ... (sm50)(sm172)
میشه مُرد ،
باهاش ، هم پاش ... (sm27)
(sm50)
اقا اینو دانلود کنید گوش کنید
خیلی خوبه....
(sm50)
(sm172)
حال نداری بی حوصله ای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این حجم از کصنمکی بعیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا شبا نمیتونم بیدار بمونم خوابم میگیره(sm120)
من از سافت 98 دانلود میکنم بهترینه و بروزترین.(sm51)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر خوبی؟(sm10)
دانشگاه چی میخونی؟
تقریبا 27 سال از عمرم میگذره تازه امروز کوچمون آسفالت شده مرگ بر آمریکا(sm120)
خوابی چطور اون پایینی
(sm50)
(sm132)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود !
نفسی میاد کم و بیش . . .
تو رو به راهی !؟
خوب خوابیدی !؟ (sm2)
مدیریت بازرگانی می خوونم . . .
توی یه دانش گاه غیر انتفاعی یِ شخمی توی شهر کرمون . . .
حال ای دوست !
هدفت از طرح این سوالات تحریک کننده چیست !؟ (sm51)
(sm120)
قربونت منم خوبم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فعلا فقط خوابه که آدمو یه کم از زندگی دور میکنه(sm172)
(sm70) هیچی والا از روی کنجکاوی پرسیدم آخه به عباس گفتی دانشگاه میری فقط همین..(sm51)