2 تا از دوستای صمیمیم ترکن بچه آذربایجانن شهر سلماس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
2 تا از دوستای صمیمیم ترکن بچه آذربایجانن شهر سلماس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه چند سالی دارم (sm120)نقل قول:
خوزستان... اهواز
یکیم هست که میگه:
باران که می بارد فکر میکنم به آن خانه ی روشن پر از درخت که پناهِ کودکی ام بود. به مادربزرگ که با دستان حنابسته اش برای کبوترها دانه می ریخت و چشمانش که همیشه می خندید. و دختری که آن دالان باریک برایش رمز آلود و مبهم بود و باران برایش همیشه عطش رقص آور و هیجان انگیزی داشت. خانه ای که تا همیشه در عمق خاطراتم ، دست نخورده و بی نقص حضور خواهد داشت. باران که می بارد هنوز دلم رقصی سرخوشانه می خواهد مانند دختری که کودکی من بود.
منم بچه اونجام(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسماشون بگو شاید شناختم
ترک عادت موجب مرض است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه پستو دارم خواستی بیا در اختیارت میزارم(sm59)
بچه سلماسی؟(sm77)نقل قول:
مهدی صادقی؟(sm19) امین منطقی؟(sm19)
انگار دختره داره پنهون میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال شدم از اشنایت نوید جان(sm19)
با گرگ ها زندگی می کنی زوزه کشیدن را بیاموز.
شوپنهاور
اره(sm50)نقل قول:
صادقی میشناسم فقط زیادن نمیدونم کدومه
دومیه نشناختم
تو بچه کجا هستی؟ اینها از کجا میشناسی؟
من برای دم جنباندن صادقانه سگان، ارزش بیشتری قایلم تا برای تظاهر به دوستی.
آرتور شوپنهاور