مهندس کلانی (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندس کلانی (sm19)
عاشق آلبوم شدم (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیفته این خوشحالیشم....(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه پدری از ما در آورد این عکس تو شبی که بیدار موندن برای قلبها ضرر داشت.
(sm132) از فردا نقدا شروع میشه
" یک روز دوست دارم که پپ گوآردیولا این رقابتها را سالم ببرد. اگر به یوفا بگویم که واقعا چه فکری و احساسی می کنم، دوران مربیگری من همینجا به پایان می رسد. به جای آن تنها یک سوال ساده میپرسم که امیدوارم یک روز جوابی برای آن بگیرم: چرا؟"(sm2)
در فوریه 2006 در دیدار چلسی و بارسلونا در ورزشگاه استمفوردبریج به نظر رسید مسی برابر چلسی بزرگنمایی کرد و واکنش شدیدی به خطای دل هورنو از خود نشان داد تا منجر به اخراج بازیکن حریف شود. مورینیو نیز پس از این دیدار به انتقاد از مسی پرداخت و عنوان کرد این بازیکن آرژانتینی داور را فریب داده است.
مورینیو: "در زبان کاتالانی به تقلب چه می گویید؟"(sm2)
(sm172)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر این بنده خدا رو درس کن چاوشی عسقمه !
منم میخوام بگیرم ولی در دسترس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)بد جور منتظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت تاکی میاد؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا در این مورد دیگه اطلاعات ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تهران بودی دیگه ؟ این ریضا میگفت تو بازار دیده
آخه خیلی پیگیر هستی گفتم شاید به طور حرفه ای اطلاعات داری!نقل قول:
من؟؟؟ آره تهران !نقل قول:
کدوم بازار؟؟
(sm59)نه فقط خیلی خوشم اومده ازشنقل قول:
سنتوری تایید شده یا نه؟(sm29)
(sm50)نمیدونم والا بپرس ازش یا الان بش پخ بدهنقل قول:
منم اتفاقا دست نگه داشتم واسه این
گیر اوردین ما رُ هم بی خبر نذارین
باشه !! پیگیری میکنم!نقل قول:
(sm10)اکشال نداره بنر هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این چیه تو قسمت ایرانش اسم محسنو نوشته(sm77) (sm120)
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فرشید امین قراردادش واسه زمستان 81 بوده امیر
گیر داده بوده به آرمین (sm120)
اگه دیروز گفته بودی سریع خبرشو میگرفتم
چی هست حالا(sm120)نقل قول:
الان من چیو توضیح بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی الی به نظرت اوای تو یوسف سمپل یا نه؟؟؟
اتفاقا قبل اینکه سایت بترکه گفتم آلبوم فرشید امین داره خاک میخوره تو آونگ
(sm169)
(sm70)اگه گذاشتین اهنگ پینک فلویدو گوش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب كيفيتي گرفته از آهنگ ها (sm1)
چیه؟mp4 player.?نقل قول:
هارد اکسترنال وسترننقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو مخ آرمین کار کنیم بیاد کاراشو از اینجا ریلیز کنه(sm120)
نه فک نکنم سمپل باشه
چرا پاکش کردین (sm2)
الي ؟
شنيدم هر روز سريال دونگ يي نگاه ميكني
واقعيته ؟