پایینی منظورت کدوم پایینه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایینی منظورت کدوم پایینه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب جمعه است صادق یادت نره (sm2)
برای من هر شب، شب جمعه هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما بشین فیلم ها را ببین برات فرستادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
اونجاتو بپوشون (sm120)
اتفاقا باز گذاشتم که هوا بیشتر بخوره (sm51)
(sm27)
(sm77)
رفت بره بخوابه (sm2)
باشه حالا بعدا میبینم جز امشب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)(sm89)
(sm70) دیگه حوصله پیش گوشی رفتن ندارم(sm172)نقل قول:
(sm25)(sm1)
قطره بارانم (sm50)
آخه دیوث وقتی یوزرت اون پایین نباشه می گیم خوابیدهنقل قول:
نکنه تو خوابم میای فروم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که هستی (sm127)
هرکی جای امیر بود تا حالا مارو با تیپا انداخته بود بیرون (sm2)
نقل قول:
آره . . . خواب آخرین پناهه . . . (sm50)
کنج کاوی هم خوبه . . .
تو دانش گاه رفتی !؟
توی دبیرستان چی خووندی !؟
چه موزیک ویدیویی . . . جای بهروز وثوقی خالی . . . (sm50)
Britney Spears - Criminal
قطره بارانم (sm172)
(sm50)
آها من متنتو درست نخوندم(sm25)نقل قول:
نه من اون موقع نبودم تقصیر نسخه انجمنه وقتی کاربر میره بعد از حدود یک ساعت مینویسه آفلاین شده.(sm120)
آره رفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبیرستان علوم تجربی بودم ولی کاش فنی رفته بودم یا کامپیوتر(sm172) کاش میشد به گذشته برگشت..(sm178)
مس . . . (sm50)
نقل قول:
منم تجربی بودم . . .
کاش . . . کاش . . . کاش . . . (sm50)
خودت فنی دوست داشتی و با فشار خونواده رفتی تجربی !؟
توی دانش گاه چی خووندی !؟
کدوم شهر دانش گاه بودی !؟
(sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن هم نداریم . . . (sm50)
پوک شدم . . . (sm172)
(sm172)
دلم میخواد مست کنم ولی با کی ؟ (sm50)
فارق و دل زده ام ،
قیدِ حاصل زده ام
نغمه ای بر لب این ،
شوقِ صدا شدنم ...(sm50)
(sm98)
امشب شب خوبی بود برام خیلی خوب بود ای کاش تمام نمی شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر از عشق . پر از دوست داشتن . پر از احساس (sm50)
ندیدم ولی عاشق شدم (sm172)
97.04.15
(sm88)
زندگی جنگ است بی تفنگ اماده شو...
همیشه فاصله بوده بین دستای منو تو
با همین تلخی گذشته شب و روزای منو تو (sm50)
فقط این تیکه ش
همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام
بس که اسم تو رو خوندم ، بوی تو داره نفس هام
عطر حرفای قشنگت ، عطر یک صحرا شقایق
تو همون شرمی که از اون سرخه گونه های عاشق
شعر من رنگ چشاته ، رنگ پاک بی ریایی
بهترین رنگی که دیدم ، رنگ زرد کهربایی
(sm50)(sm1)