یه مشت جماعت مفت خور ریختن اینجا(sm98)البته بلانسبت بعضیا که حتی 1000 تومنم بابت یه آلبوم که 50 تومن قیمت داره نمیدن (sm120)
زیاد دادی دهنشون پرو شدن البته بلانسبت بعضیا (sm70)(sm3)
به جان خودم من روم نمیشه بگم پسورد بفرست (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مشت جماعت مفت خور ریختن اینجا(sm98)البته بلانسبت بعضیا که حتی 1000 تومنم بابت یه آلبوم که 50 تومن قیمت داره نمیدن (sm120)
زیاد دادی دهنشون پرو شدن البته بلانسبت بعضیا (sm70)(sm3)
به جان خودم من روم نمیشه بگم پسورد بفرست (sm25)
(sm19)
نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گارانتی نداره اینقد ارزونه براش 100 تومن پول گارانتی بدی که اصن لازم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه شاید خریدم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شک نکن اگر لازم داری بهترین فرصته این خیلی وقته اورده شاید خیلی موجودی نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بد ، چه بد ، چه بد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه یه بار الجی بدون گارانت 19 گرفتم واسه یکی از آشناها کیفیتش خیلی آشغال بود ....19 مادیرانم دیده بودم کیفیتش حرف نداشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مشخصاتو نوشته مادیران همینه تو ایران مونتاژ شدهنقل قول:
تو کامنتا همه راضین من خودم بدون گارانتی ازش گرفتم عالیه بنکیو
(sm74)