(sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اعلام کنم که از بچگی طرفدار رئال بودم و عکس دارم از سن 7 سالگی با پیراهن رئال پرز دست و پاشو گم میکنه و یه پیشنهاد 40 ملیونی به بابام ارائه میده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
نظر شخصیم میگه رونالدو برزلی مصدوم نمیشد بهترین بازیکن تاریخ میتونست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نشد دیگه (sm110)
اقا رمز امضای ما رو افشا نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم تفاهم (sm50)نقل قول:
من و تو چقدر تفاهم داشتیم و نمیدونیستیم (sm111)
خواهرشه بابا (sm30)نقل قول:
الان کدوم بازیو باید پیشبینی کنیم؟؟؟
ضمن عرض صبح بخیر فرانسه نیجریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرارد داشت میومد چلسی کاراشم تموم شده بود (sm120)نقل قول:
تو لیورپول ریخت در خونش پیرنشو اتیش زدن تهدید به مرگم شد بعد پشیمون شد (sm120)