امیر که ی به فیض میرسیم؟ (sm50)
لامصب دمو رو دان نکردم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر که ی به فیض میرسیم؟ (sm50)
لامصب دمو رو دان نکردم (sm50)
الی رفت امیر آمد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزن بی زحمت (sm176)
سلام استاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین مثه اینکه میخواد خودش ریلیز کنه ، آیا صحت دارد ؟
مخلصیم مهندس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به احتمال خیلی فراوان آره
البته پخشش یه مقداری تاخیر خورده
ناسلامتی خودش کمپانی داره " پریچه آواز" (sm120)
بعد این سینگل بوی آلبوم می آید (sm50)
آقایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس الکی جو ندادی که سورپرایزه (sm2) گفتم بهت که آلبومه (sm120)
من شنیدم اویل ماه مِی ینی هفته ی دیگه میاد ولی حالا که شما میگی حتماً تاخیر خورده دیگه (sm120) ارباب ِ مایی (sm176)(sm120)
کوچیکیم داش احساننقل قول:
با اون پوستر خودشم شوکه شده بود (sm2)
گفتم که لامصب همه درزارو پوشونده وا نمیده
اگر این سینگل رو خودش بزنه پس آلبوم میشه گفت حتمی است
آهنگم دو روز پیش شنیدم که یکم تاخیر داره حالا شایدم همون هفته دیگه باشه چون قرار بوده همین پنج شنبه بیاد
بزنه یکی از همون دو اهنگ محمد حیدری باشه.. (sm50)
همچنان آقایی (sm10)نقل قول:
یه جورایی شُک بدی بهش وارد شد با اون پوستر (sm2)
بهش بگو کاری نکنه که بیام اسم تک آهنگ و عواملش رو لو بدم (sm2) یکم درزارو وا کنه اطلاعات بده (sm2)
آلبوم حتمیه ، ادمینای بیا تو ذوق کردن که دیگه با رادیو کار نمیکنه (sm120)
امیر (sm10)(sm93)
(sm169)
دست به دامان یه دختره افغانی شدم که میک آپ معین رو به عهده داره منتظرم تا جواب بیاد (sm2)نقل قول:
یه کنسرت بزرگ هم توی تابستون داره که به نوعی مهمترین کنسرت این سالهاشه با فیلمبرداری و پخش حرفه ای..
با بیاتو خیلی حال میکنم
معین بره بیاتو بعدی سیاوش هست که رادیو عنو ول کنه (sm2)
سیاوش رو که خبرشو چند دقیقه پیش زدم که میخواد فیلم برداری شروع بشه باز هم رادیو (sm25) احتملاً خرداد میاد ، بی ناموسا نمیزارن آلبوم بده ، داره رو 8 تا آهنگ کار میکنهنقل قول:
بیا تو فقط شادمهر و ابی رو داره ولی همنش خوبه که مافیا نیست
دختر افغانیه کی هست ؟ (sm120)
اره درسته کلا انچنان سایت حرفه ای هم نیست ولی جاکشم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی مثل شادمهر و معین سیاوش نامشون بزرگه و نیازی به تبلیغات و سایت پر بازدیدی نیست
سره سه سوت توی هزار تا سایت کپی میشه
ولی فکر کنم برای اینا پول بده ها..
بازدیدش زیاد بدم نیست ، خودشون ک.خل بازی در میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خوبیش اینه که بازدید رو دستکاری نمیکنه
اما بازم میگم که ک.خلن (sm2)
نه به شادمهر پول میده ، نه ابی ! اگه میخواستین پول بگیرن میرفتن رادیونقل قول:
(sm70)اسی چقد حرف میزنی
اشترم بزن
اهنگ جدید زکی شمس آبادی
اصلاح میکنم که آهنگ ها رو زیاد دستکاری نمیکنه (sm2)
مجبورم میفهمی مجبور (sm120)حالا بعد عمری اومدیما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مرد سال فوتبال مَشَد چه خبر ؟ انتخاب شد ؟ (sm2)
(sm51)تیزر ویدیو جدید هیلاری
(sm30)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکنون این خواننده موسیقی ایرانی با هنرمندی همکاری کرده که بی شک محبوبترین خواننده موسیقی پاپ ایران است. (sm132)
(sm118)
شرمنده دستم بند شدنقل قول:
لینک فیسشو برات پخ میکنم (sm51)
توو شعر من وزارت ارشادو سیل برد... (sm50)
(sm2)نقل قول:
ملوم نی کی میاد کار محسن ؟(sm120)
. به نظر میرسد که بهروز صفاریان کارِ تنظیم اثر مشترک سینا سرلک و محسن چاووشی را برعهده دارد..(sm70)
البوم اومد ؟ (sm120)
چقد البوم داریم این یکی دوماه (sm59)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
تو گوشی رو وردار و چیزی بگو
بگو کوچمون رو به آزادیه
بگو دلخوشم کن به راست و دروغ
خرابه بگو رو به آبادیه (sm50)
پسر همسایمون تا دیروز شلوار گل گلی میپوشید...همه بهش میگفتن اصغر باغچه ...الان تو لاین دیدمش زده مدلینگ، no pv
(sm169)
کردی خوندن محسن (sm88)
آلبوم شاهین ...(sm1)
اسم آهنگ مينا؟ (sm77)
امیر آلبوم شاهین چی شد ؟