باز نمیشه اسی . نت هم که ریده ! کدوم آلبومشه ؟ کاورشو بفرست ببینم دارم یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز نمیشه اسی . نت هم که ریده ! کدوم آلبومشه ؟ کاورشو بفرست ببینم دارم یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وان ا مینت چیکونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخری چی ببخشید اسی ترشی بخورم خوبه به نظرت !?؟! (sm54)
کاورشو بفرست باو ! من که نفهمیدم چی بلغور کردی (sm2)نقل قول:
نمیشه(sm74)نقل قول:
آره حرف نداره جون تو 3 سوته خوب میشی میتونی غزلم بگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خفه شو نکبت ..
(sm2)
آخه ابله کیو دیدی گلوش درد بکنه ترشی هم بخوره ؟! (sm2) میخوای ازثین بدتر بشی بخور! (sm2) دهنمو ازین بیشتر باز نکن . الحق که سینجول خودمی ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه سرخ کردنی هم نباید بخوری !