صدای جادویی حسام الدین سراج آلبوم باغ ارغوان ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای جادویی حسام الدین سراج آلبوم باغ ارغوان ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله همه منو شناختن پستت چیه دفاعی یا حمله ؟ هافبک نمیخوایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار=تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلالم باید بره مربی خارجی بیاره . مربیا ایرانی مفت نمیارزن بجز چندتاشون
عوضش میکنم الان (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همایون شجریان - چونی بی من (sm50)
ای خانوم منشی چونی بی من ؟؟ (sm50)
(sm30) صدای خندم فکر کنم رفت تا تو کوچهنقل قول:
به نظرم با منصوریان خوب جواب میگیرهنقل قول:
اگه اسکوچیچ رو بیارن حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]