(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یه سر میومدی قم از بس خنکه اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه و مفید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویای همه چی بود(sm2)
(sm118)فدات چشم حتما(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)من خودم تو کف اینم یکی دیگه پیدا کن برا خودتنقل قول:
ديروز تو خيابون راه ميرفتم نيسان برام بوق زد گفت ميرى كنار يا لهت كنم.
تو چشماش خيره شدم گفتم هيچ وقت يك ايرانى رو تهديد نكن.
الان از آى سى يو دارم براتون پست ميزارم دكترا قطع اميد كردن دستگاههاى تنفسيم رو دارن ازم جدا ميكنن!!!
چطور دلت میاد این کار رو با من بکنی؟؟؟(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب این پیامک های تبلیغاتی نوشتم:کیــــ.رماز پهنا تو دهنتون نفرستید بابا.
جواب اومده:
.
.
.
.
.
.
گزارش لحظه به لحظه از قرار گرفتنکـــ.یرشما از پهنا تویه دهن ما.
هر پیامک 120 تومان
خارج هرکی سوار هواپیما میشه نهایت ترسش اینه که نکنه
هواپیما ربایی یا بمب گذاری اتفاق بیوفته!
تو ایران اصلاً هواپیما ربا یا بمب گذار تخم نمیکنه سوار هواپیما بشه
☜ تخم مرغ یک رنگ است
اما وقتی شکست دو رنگ می شود
.
.
.
.
.
.
.
.
.