میشه چشماتو به من قرض بدی
جای هردومون میخوام گریه کنم
داره دلتنگی کلافه ام میکنه
مثل آسمون میخوام گریه کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه چشماتو به من قرض بدی
جای هردومون میخوام گریه کنم
داره دلتنگی کلافه ام میکنه
مثل آسمون میخوام گریه کنم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
s09xlt
دوستان اونی که قرمز کردم صفر یا او انگلیسی
مانند شیشه
شکستنـــــم آسان بـــود . . .
ولی
دیگـــر به مــن دست نزن
این بار زخمی ات خواهم کرد(sm178)
(sm118)
(sm50)
مینا رو پیدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الووووووووووووووووو
کسی آیا ؟!
آیا کسی ؟!
(sm2)
(sm50)
(sm169)
سلام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک آخر چی ؟! ...
یعنی کامل نمیذاری دیگه؟؟
(sm50)
امیر دو تای آخر هر دوتاش یواشکی ه؟(sm98)
درسته الان(sm120)
سپاس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکیو امیر(sm174)
مرسی امیر(sm176)
کجا گذاشتی آلبومو ؟ (sm120)
(sm173)(sm176)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چه کردی دیو"ز"
آها دیدم ، حواسم نبود من تالارو گذاشتم رو اخبار موسیقی
دمت گرم
دوستان
از اونجایی که میدونم همه تو این تاپیک ولویید یه سوال داشتم خدمتتون (sm2)
میخوام یه فن برا لپ تاپ بگیرم
این خوبه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواشکی (sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوما مال یغماس؟
قفل رو یواشکی (sm74)
جزو بهترین کاراشه (sm176)
انسان چی بود؟دقیقه 1:10
(sm178)
سپردم فردا یه کتاب شعرای معروف کردی بیارن برام ببینم چیزی پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)دیوث چرا اسم یوزر رو گذاشتی s-n (sm77)
جون مادرت عوضش کن امیر (sm2)
اگه هر3تا بازیشم باخت بره باز سقوط نمیکنه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی(sm2)
منم همینو میگم.. اگه بخواد زیاد تغییر بده ریده میشه(sm120)
چند تا نخ میطلبه شنیدن البوم (sm50)
یواشکی (sm74)
خو(sm120)
هوم ترامادول خیلی یه دست تر بود (sm50)نقل قول:
(sm3)
آوردم وردارن ببرن دیگه(sm120)نقل قول: