از یاد نبر خاطرات منو مثل فیلم هاست قصه ی من و تو
از یاد نبر خاطرات منو ...
خیلی ساله عاشقم همیشه عاشقی که قدیمی نمیشه
خیلی ساله عاشقم همیشه ...
سلطان قلبم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
از یاد نبر خاطرات منو مثل فیلم هاست قصه ی من و تو
از یاد نبر خاطرات منو ...
خیلی ساله عاشقم همیشه عاشقی که قدیمی نمیشه
خیلی ساله عاشقم همیشه ...
سلطان قلبم ... (sm50)
30 هزار تا هم پست داره نمیشه پیداش کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 هزار تای اولی رو تو بگیر 15 هزار تای دومی هم من، بگرد، بالاخره پیدا میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها از صبح تا حالا دچار سک سکه شدم گایید منو یه راه حل بگین مُردم (sm178)
نفسمو حبس کردم ...آبم خوردم ...فایده نداره .....(sm9)(sm178)
(sm81)ای دادم برس صابر (sm51) (sm81) (sm50) (sm2)
دواش پیش منه, سر ۳ سوته خوبت میکنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی خب شد یادم انداختی ! (sm51) بیا بخورش شاید آروم شد این سک سکه لعنتی ! (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اون سری که خوردی ! (sm51) امشبم که شب جمعه ست ثواب داره (sm2)
خندوانه الان آپ میکنم براتون ..
خندوانه کی میبینه باو ! (sm2)بیا بگو چه کار بکنم یه راهی پیش روم بذار ... (sm2)به قول تو فوکیده شدم از صبح تا حالا ! (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خندوانه الان آپ میکنم براتون ..