مرو کعبه خرابات است امروز
حریف قاضی و ساقی امام است ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرو کعبه خرابات است امروز
حریف قاضی و ساقی امام است ... (sm50)
برو عطار کو خود می شناسد
که سر بر کیست سرگردان کدام است ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش به سوی نوستالژی با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]... (sm74)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب که شی فوکی خو من میخواستم میذاشتم خودم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو فوکی منم تا حالا 3 تا مدل خریدم از اینا ..
دلیل نمیشه خیلی خوب باشه چون تو گرفتی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که با این برگریزان روزو شب سر کرده ام(sm50)
میخونه ی بی ساقی مثل شب تاریکه
وقتی که تویی ماهم خوشبختی چه نزدیکه
یار دل زارم باش آرام و قرارم باش
پاییزُ بگیر از من خورشید و بهارم باش ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه هه هه و ...
همینو میگیرم شیک هم هست .. (sm51)نقل قول:
فرهاد مهراد (sm50)
تو آلبوم آرتیسته دیگه کاری نداره که (sm54) تو تلگرام آپ می کنم تو آرتیست باید تگ داشته باشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی مارم تحویل میگرفتینقل قول:
(sm120)باحال شد
این آهنگ رضا صادقی جدید نیس واسه آلبون 8ه
(sm120)دیشب با اواتارم رفتم زیارت
(sm50)عجب سروی عجب ماهی
الیاس دارای پوستی سبزه (sm120)
انگشتانی کوتاه و نتیجتا قدی کوتاه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)
(sm2)
چه صدایی داره اصحابی باور محال (sm118)
کی روش عجب حرفی زده
تحریم ها علیه ایران، فدراسیون فوتبال ایران را با محدودیت های مالی مواجه کرده و این مسأله دستمزدها، پاداش، سفر، تدارک و تمرینات را با مشکل مواجه میکند به طوری که گاهی اوقات هشت، نه یا ده ماه هیچ پولی دریافت نمیکنیم چرا که تحریمها اجازه این پرداخت را نمیدهد. من نمیتوانم قبول کنم تیم ملی ایران فقط دو بازی دوستانه برای جام ملتها داشته باشد اما تیم فلسطین که خود از ایران کمک میگیرد ۹ دیدار دوستانه داشته باشد
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ماست که بر ماست(sm178)
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه ... (sm50)
ممر سایتت چرا اینجوره ..
حدس میزنم دیتابیستو از نو ایجاد کردی ..
قالبش چرا اینجوریه ..
عکس الی نی خرتون کرد ..
ابد و یک روز فردا یاد ..
تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی .. (sm50)
تو چیکا داری رسمیه غیر رسمیه اپ کن برای تاپیک میخوامنقل قول:
(sm2)
(sm2)چه باکلاسی صوبت میکنه فریبم بدی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
Nosound - Scintilla
(sm50)سینجول ببین چقد شبیه زن داداشو شوهرشه فیلم منچستر کنار دریا
خواهرشم یه سریال جدید ازش اومده ها میدونستی ..
تایم لسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]