(sm77) نادر نادرپور شاعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) نادر نادرپور شاعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من از این سوسول بازیا شعر شاعری خوشم نمیاد(sm120)
مطابق معمول سرچ زدم اومد (sm120)
مگه نمیگی دکلمه فریدون ؟! خب امیر 2 آلبومشو فک کنم گذاشته دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک لحظه صَبِر کننقل قول:
ساند کلود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگی باز نمیشه جفت پا میرم تو مانیتور
با ***** باز میشه ولی هیچ نمیاره فقط سرچ داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تو اونجا ثبت نام کردی !
جفت پا آماده ام ایندفهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها باز شد (sm120)نقل قول:
(sm2)این چجور خداییه همه دهکده رو زد زمین
الی تف تو کیونت(sm2)ریدی