آقا اینا ماییدن گارو بلخره قبل رمضون میاد بعد رمضون میاد داخل رمضون میاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا اینا ماییدن گارو بلخره قبل رمضون میاد بعد رمضون میاد داخل رمضون میاد ؟
خودت شخص شما با لو دادن تنظیم کننده ها و شعر های آلبوم نقش مهمی در تاخیر آلبوم داشتید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کدوم شعر رو لو دادم دیوث ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کچل اگه اون پایینی بدون که ازت متنفرم
به قرآن نیست تو آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم به این کارا همش تقصیر شماست - تازه یه مدت با صدایی سینجول وار عشق میکردی(sm2)نقل قول:
یعنی تو قسمت تشکرها نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه قبل رمضون نیاد خودم حمله می کنم به محسن ! شوخی هم ندارم (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: