گفتی من از طایفه سنگ دلانم....(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتی من از طایفه سنگ دلانم....(sm59)
یواشکی (sm74)
(sm50)
دیشب دیدی ریالارو (sm2)پرتاب اوت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق من
مسعود
به خط چهارم که رسیدم کلمات شل شدند و مغزم روی “بیستسال“ شکسته شد. من تنها تجربهای چند روزه از حبس دارم و بیست سال را نمیفهمم. بعد یکباره زمان گذشت و تو بودی با یک لباس تیره و موی کوتاه و چهره ای که پیر شده بود. پیراهنم را گرفته بودی و داد می زدی :زندیگمو به من برگردون لامصب. بعد روی صندلی جابه جا شدم و خودم را دیدم در برابرت، که در کدام ناکجا نشسته ایم و حرف می زدیم. من با نامه ات درگیر رویا شدم و حالا برایت می نویسم و جز رویانگاری چیزی در چنته ندارم رفیق. دو سال پیش و پس از ماجرای نقی تنها چیزی که مرا از زیر یوغ این عذاب وجدان نجات داد ،این بود که حالا من هم مثل رفقایم در امنیت نیستم و هر روز مانند یک چریک نفس می کشم و می خوابم و راه می روم. چریکی خیابانی که قاتلش می تواند در هر لباسی در کمیناش باشد و این بزرگ ترین دلگرمی من است در برابر رنجی که بر گردههای شماست. جرم ما چیست جز ترانه و موسیقی ؟ جرم ما چیست جز چشم نبستن بر ستمی که بر سرزمینمان میرود؟ همین تاریخ دردآور و دردهای تاریخی برایمان کافیست تا ادامه دهیم. من اجازه نمیدهم در حد یک تیتر خبری کوتاه، در میان خبرهای ریز و درشت و زرد و سیاه رسانهها گم شوی.
برایت نوشتم،آنقدر نوشتم و بغض کردم که جانم تیر میکشد.
آنجا که هستی، زندگی را از خودت دریغ نکن. به پشت سر نگاه نکن و حال امروزت را از یاد نبر و جسم و درونت را قوی نگه دار.
برای من بنویس و بگذار تا بخشی از من در آنجا با تو به اشتراک بنشیند.
از دور می بوسمت
ش.ن.ل.ع
دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا زیادم احتیاج نیست چون خودم میدونم (sm2) برم یکم سر به سرش بزارم (sm2)
(sm30) آی دلم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بند تومبونی نیست خیالت راحت (sm2)
حال میکنیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه کلام من در گذشته های دور (sm120)
عالی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زندگی کردم باهاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه ها یواشکی نبووووووووووووووود(sm111)
سنگر سکوت نیست در جنگ با شغال
چش هیز
ای غم بی در و پیکر
آشنام با بد و بدتر(sm50)
(sm120)9 هزارتای دیگه
(sm2)اینو کجای دلمون بذاریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فکر عاشقای در به در باش....(sm77)
عجیبه چرا مایکروسافت مدیا پلیر جدید نمیده
اقا ما زیاد بود اقا
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی در موردت فهمیدم سلیقت به من نمیخوره دیگه پیشنهاد نده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا تو کیونت عروسیه خوبه میگی ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره ولی خواستی چیزی بزاری اگه شد بزار اونجا اگه نه هم که نه (sm10)
(sm120)اها و اما اصل مطلبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکت نمونه مشابه داره نباس میزدی
امین تاپیکو برو به اساتیدی مثل شما نیازه (sm120)
باع من چند شب پیش پرسیدم :| کسی نگفت که :|نقل قول:
شرمنده ولی من واسه خودم کار میکنم (sm120)نقل قول:
قاضی که خوب بود (sm132)
وات؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)برو تو قسمت فیلم و سریال خودت ببین منم زدم فقط واس خاطر کم حجمنقل قول:
اون کم حجمه (sm70) اگه میبینید مشکل داره یا خودت یا امیر پاک کنید پیلیز (sm10) ای ام سارینقل قول:
بریم برای دانلود البوم (sm98)
یعنی فقط در صورتی نظر میدم که نظرمو بخوان (sm120)نقل قول:
System of a Down - Live in Armenia
(sm2)همیشه در این حالته
اها (sm120)نقل قول: