هر کی سر آلبومی رو حدس بزنه روز آلبوم پی ام طلا دریافت میکنه. Golden Pm
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی سر آلبومی رو حدس بزنه روز آلبوم پی ام طلا دریافت میکنه. Golden Pm
هر چی دیرتر بهتر - تا اونموقع دیگه فکر نکنم چیزی هم از شهرزاد تو ذهن کسی بمونه و دوباره همون از اون عده ای که به قول چاوشی با شنیدن پارو ریزش کردن و با روضه های شهرزاد دوباره سرازیر شدن هم خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از اون 6/8 ها احتمال زیاد آهنگ صفاریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه پدرام پاریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سس نگو من آلبوم میخوام ! شهرزاد چیه باو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم میخوای برو آلبوم یزدانی رو گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوست دارم اول پاییز بیاد
سجاد آلبوم بعد رمضون میاد ؟؟ (sm74) بگو من طاقتش رو دارم (sm81)
shut up (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههههههههههه .... (sm59)نقل قول: