(sm32)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm32)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم ، عزیزم سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گلم (sm19) خوبی؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
(sm134)نقل قول:
[QUOTE=cherry;254609]دشمنت شرمنده دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=mojtaba00222;254666]همینی که شیخ گفت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهرِ عالی هم متعالی (sm127)نقل قول:
اگه گفتین صحبتای کیه ؟!
والا من باشگامو ميام !! بدنم الان كلى آمادس فقط احتياج به يه زمين يه جاى ثابت دارم كه فوتبالمو بچسبم !! كه دوستام ماشالا به هيچ جاشونم نيست ٢٠ بار به همشون گفتم يه زمين خلوت يه جاى نزديك برام بگيرين ، پوله همه چيشم خودم ميدم اما اصلا انگار نه انگار، در صورتى كه اگه رفيقام يه چيزى بخوان من تا انجامش ندم شب خوابم نميبره !!! خودمم كه نميتونم راه بيوفتم تو خيابون دنباله زمين !!! زمينه غريبه ام ميرم انقدر وسط بازيم عكس و سوال و فيلم و اين داستانا راه ميندازن كه كلا فوتبال موتبال نميفهمم چى شد !!!! خلاصه كه اين زمينرو بگيرم تو ٣/٤ ماه يه كريس رونالدو تحويلتون ميدم و اين كار رو ميكنم !! حالا ببينيد
(sm25)(sm25)
تتل خالتور ، انتظار بیشتری مگه میشه ازش داشت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]