نیکی و پرسش؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیکی و پرسش؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپیزود 11 فصل چهارم
خب باید بگی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خواستی باید بهم بگی .. (sm70)
فرستادم
(sm59)مورینیو مانعی هست که نمیذاره بازیکنا تواناییشون نشون بدن
تمام روح و روان میخیتاریان بهم ریخته با اینحال اینقد پاس گل داد
اوه سایت ممر چه شیک شده ...
واسه مقوای در دست انتشار شادمهر هم روزشمار گذاشته
11 - The Police - Roxann ... (sm171)
rectify
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
viking
(sm50)
بازم تغییر کرد این فصل شده 15 قسمت
وایکینگ ... (sm59)
(sm50)
(sm1)
دخیل میبستم به ... (sm50)
پایان مرگ و میر غم انگیز است
کفتار بعد شیر غم انگیز است... (sm50)
من زنده ام که فاتحه میخوانی ... (sm50)
اینقد به خودت فشار نیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باخت میتونه احساس فوق العاده ای باشه ...(sm50)(sm70)
ویندوز 10 بیش از 400 ملیون کاربر فعال دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجالتا
یه مردی به سن من عاشق بشه
با موهای جو گندمی رو به روت... (sm50)
جان جوانی مرا پیر ترانه کرده ای
زبان احساس مرا تو عاشقانه کرده ای
مرا به خلوتت ببر جان بده به نگاه من
ببوس تا پاک شود در عشق تو گناه من...
(sm50)
به خواب روی شانه ات بیا بد عادتم بکن... (sm74)
ارزون شده یا گرون؟
نصبت به روزای قبل
سایتِ عباس (sm54)
خدایی یکی جواب منو بده قسمت 11وایکینگ اومده?
Yup
قربونت داش.. راستش بعد ى عمرى اون مودمو سفارش دادم لعنتى خورد ب تعطيلات بدستم نرسيده... اعصابم ماييدس(sm50)نقل قول:
(sm74)
ممر عچقم تا میتونی پستاتو بزن دوباره کیونت پاره شه تا من نظرمو از سایتت اعلام کنم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی!?؟!
خب تور پول به جیب زدن خواننده ها هم شرو شد ..
حالا از اون ور کنسرت یکی مث علیرضصا قربانی 2 روز پیش بود از طرف شهرداری ..
وسط اجرا نزدیک 40 درصد جمعیت پا شدن رفتن ..
لیاقت صدای قربانی رو هم ندارن ..
فرهنگ کنسرت ذفتن که جای خود ..
با اینکار بیشتر به شعور خودت توهین کردی ..
زلزله (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتت قشنگ شده مخصوصا با اون هدر شادمهر و ساعت
چه خاطراتی(sm81)
ولی پست های قبلیت چی شد
نگو حذف کردی که دامنه ات نات فاند زیادی خورده
و حتما پنالتی میشه (sm77)