ریدم به آونگ (sm2)(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدم به آونگ (sm2)(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ساعت 4 بعد از ظهر
اشترم بیا حساب کتاب کن پوله این 8.43 مگ رو بده تقصیره توئه(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین به رضا حالا فهمیدین ؟ (sm89) فردا راس ساعت 4 در تاپیک شادمهر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm80)
عالیییی بهترین کار بعد از طرفدار
ترانه ش مال کیه ؟
(sm50)
کارگردانش همونیه که تیزرای مهدی یراحی رو کارگردانی کرده؟(sm77)
مهدی کسائیان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای موری دیوث خیلی خالیه به جان خودم دلم براش تنگ شده (sm2)
@
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)اره واقعا" . خوشم میاد ازش رفته جزء رفیق فابریکام (sm120) کاش بود یه خورده تحلیل میکرد . ولی خداییش تحلیلای ناکاری میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ندیدم عزیزم
فدایی داری (sm127)
اکثرا عین جن نصفه شبا سروکله ش پیدا میشه اونم فقط به خاطر تجارت الکترونیک بدبخت میاد دوتا نقل میزنه و میره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقمه بامعرفت نه مثل بعضیا هی میان چرت و پرت میگن (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریسا(sm88)(sm127)
کرک پرم ریخت .....(sm74)
چرا شادمهر این کارو با ما می کنه؟ (sm88)
بفقط میتونم بگم ه امید روزی که تو کنسرت اینو برامون بخونه (sm81)(sm111)(sm10)
پارسا ویدئو رو دیدی؟
پارسا (sm10)
خوشم میاد اونایی که میگفتن کاوره الان صداشون در نمیاد
بابا از یه دمو مگه میشه چیزی فهمید
آهنگم خیلی دلنشینه
به من که خیلی چسبید
سلام پارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا چرا کیفیت 320 نیست توی پست اول ؟؟؟
من از یه جای دیگه یکم با کیفیت ترشو گرفتم ...
برا همین پرسیدم ویدئو رو دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خیلی آقایی دادش پارسای مهربون (sm19)
حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده
واسه ی رسوندن خودش به تو همه راهو نفس نفس زده
حس خوبیه ببینی یه نفر واسه انتخابه تو مصممه
دستتو بگیره و بهت بگه موندنش کنار تو مسلمه
حس خوبیه
تو همین لحظه که دل گیرم ازهمیشه به تو وابسته ترم
اگه حس خوبه تو به من نبود فکر عاشقی نمیزد به سرم
به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی
به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بیقرارمی
الکی
حس خوبیه
اون تو بودی که همیشه با نگاش لحظه های منو عاشقونه کرد
این منم که تو تموم لحظه ها واسه عاشقی تو رو بهونه کرد
هرگز اون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاده من نداد
من پر از نیاز با تو بودنم مگه میشه قلبه من تو رو نخواد
حس خوبیه
شصت و هشت (sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری رفیق؟
زدم دان شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری میلاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زده ملودی با الهام از یک کار عربی
عزیزی (sm19)نقل قول:
مثل همیشه (sm120)خوشحالم میبینمت (sm134)
حس خوبیه...(sm50)
ویدئو کوجیه؟
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت اورجینال فردا عصر میاد
فردا میذارم پست اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#تایید . به سبک موسن(sm2)
دستتو بگیره و بهت بگه موندنش کنار تو مسلمه(sm50)
بتی (sm132)
- (sm120)
حس خوبیه...ببینی یه نفر همه رو به خاطر تو پس زده(sm50)
تا اینجایی که من گوش دادم آهنگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه اوجشو نشنیدم از جایی
شاید همون ترجیع بندش شبیه باشه
حالا ویدئو رو که ندیدم
ولی اگه زده باشه الهام گرفتن معلومه همون تیکه ترجیع بندشو برداشته