(sm120)دوس دختر نداری؟
دوس دختر اگه داشتی با ممنوعیت موبایل هم مشکل داشتی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)دوس دختر نداری؟
دوس دختر اگه داشتی با ممنوعیت موبایل هم مشکل داشتی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
برو بپرس انصراف بدی فوق دیپلم معادل نمیدن بهت؟
اگه بتونی فوق دیپلم معادل بگیری عالی میشه راحت میشه سربازیت با درجه گروهبانی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخگو باش (sm89)
زمان ما میگفتن 72 واحد پاس کرده باشی کاردانی معادل میدن
شایدم 76 یادم نیس (sm148)
صابر ج بده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی بذار یه چیزی بهت بگم !
من الان یک ساله حالم خیلی خرابه !
حوصله ی هیچ کس رو ندارم !
چند بار می خواستم برم روان پزشک ولی نرفتم !
دوست دختر !؟ برار تنهایی داره منو خفه می کنه و هیچ کی محل نمی ذاره !
چاره چیه !؟
هادی می دونه من فقط یه رفیق شیر کلفت غیر مجازی داشتم که اونم به خاطر حرفام دیگه جوابم رو نداد !
حالم از کارایی که هم سن و سالام می کنن بهم می خوره !
وضع من خراب تر از اون چیزیه که بقیه فکر می کنن ! خودمم می دونم !
برو روانپزشک خجالت نکش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم داشتم روانی میشدم از دست سربازی ولی قرصها نجاتم داد
قرصهای ملایم دارن همه قرصهاشون لیتیوم نیس که!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی هفته ی آینده همه چی رو می پرسم !
الان هیچی نمی دونم !
اگه فوق دیپلم بدن که خوبه !
من الان 83 تا پاس کردم !
والا بخدا بتونی بگیری محشر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش برو سربازی خیلی راحت
جلو بیفت این بار از روی دوشهات برداشته بشه
به نظر الان یه تغییر فاز نیاز داری
برای دلتنگی هات بمیرم الهی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
روانپزشک خیلی عالیه قرصهاشون معجزه کرد برای من هر جلسه 10 دقیقه هم صحبت میکرد
ولی روانشناس همش اراجیف میگفت فایده ای برام نداشت 45 دقیقه صحبت و دور ریختن پولم
روانپزشک یک جلسه 25 تومن خیلی هم مفید
روانشناس یک جلسه 45 تومن اراجیف
2-3 تا روانشناس مختلف هم رفتم
نقل قول:
اگه به تونم حتما می رم .
یکی از دلایلی که توی این یک سال نرفتم این بود که می ترسیدم روان پزشک هم نه تونه کمکی بکنه .
یه جور بیماری توهم توطئه توی همه چیز گرفتم .
فرض کن هنوز نرفتم پیش روان پزشک می گم : شاید روان پزشک هم نه تونه کمکی بکنه !
خوبیش اینه که میتونی دکتر رو اگه بیخود بود عوض کنینقل قول:
این نشد یکی دیگه رو امتحان کنی با هر کی حال میکنی بری پیشش
مطمئن باش بیماری امثال من و تو برای اونا یه افسردگی سادس اونا خیلی بدتر از اینها رو می بینن ما چیزی نیستیم براشون
ببخشید (sm50)
نقل قول:
تا ببینم چی میشه .
این داستان " دختر " هم شری شده برا من .
هی بقیه رو می بینم در حال تکست دادن و صحبت کردن .
بعد منِ چونی صبح تا شب پای نت و روزی سه بار خود ارضایی . (sm172)
من کلا 3 تا روانپزشک رفتم 3 تا روانشناس 6 نفر دیدم تا اونی که میخواستم پیدا شد برامنقل قول:
اگه دیدی حرفتو درک نمیکنن بزن برو بعدی(sm120)
دختر روحیه خوب میخواد دیگه دخترها یه پسری میخوان همش اینا رو بخندونه
ببره بیرون دور دور
پررو باشه پرانرژی باشه
هر وقت انرژی بهت برگشت میتونی ...
راستی یادمه به روانپزشکم با خجالت گفتم درباره خودارضایی ...
گفت اینا فقط یه مشت خزعبلات دینی هست درباره خودارضایی وگرنه از نظر علمی یا باید خودارضایی کنی یا سک.س
گفت خودارضایی بکن ولی طوری که بدنت خیلی ضعیف نشه روزی 1 بار خوبه
بعدش گفت دوران پیامبر با کنیزهاشون هم سک.س میکردن علاوه بر زنهاشون پس چرا ما نکنیم>؟؟؟
(sm120)راس میگه به خدا تو خونشون 4 تا زن داشتن باز تو مزرعه دلشون سک.س میخواست همونجا کنیز رو مینمودن
اونوقت ما از خودارضایی خجالت میکشیم نمیدونم چرا(sm120)
هفته یه بارشم زیاده شما میگی 1بار اونم روزی
(sm25) به فکر خودت باش یکم چه خبره 3 بار (sm54)نقل قول:
والا ...نقل قول:
نقل قول:
همینه ! (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه که هست ! اگه دوستم نداری برم خونه ی مامانم اینا ! خخخ ! (sm2)
نه ولی جدا از شوخی کاملا جدی گفتم ! خودمم نمی دونم چرا این قدر زیاد ! (sm74)
دکترم گفت روزی 1 بار اشکالی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها چون جو عمومی جامعه ما میگه این کار ضعف میاره خودبخود به ما تلقین میشه ضعف آوردیم در حالی که اینطور نیست
فقط توهمات جامعه است
(sm81)نقل قول:
هر خودارضایی حدودا 30 دقیقه تا یک ساعت زمان میبره تا برگردی به حالت عادینقل قول:
اگه بین اون 3 دفعه فاصله ایجاد کنی و یکضرب 3 تا نزنی مسلما هیچ آسیبی بهت وارد نمیشه
نسخه هات عجیب شدن امشب (sm2)نقل قول:
به قرآن راست میگم حرف دکترمه خودمم اجرا کردم خیلی هم عالینقل قول:
این بحران که جوونهای ما بخاطر خودارضایی خجالت میکشن باعث میشه اعتماد بنفسشون کم بشه و
نتونن با جنس مخالف ارتباط بگیرن
خودم اعتماد به نفسمو بردم بالا بعدش چن تا دوس دختر گرفتم بعدشم ازدواج کردم خیلی هم الان راحتم
هر چی هم درباره زودانزالی میگن دروغه هم دکترم گفت هم خودم امتحان کردم میدونم(sm70)
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجارب (sm93)نقل قول:
تو قرآن بارها درباره زنا کردن و *** با نامحرم صحبت کرده اما یه جا دیدین بگه جق زدن حرامه؟
به شایعات و باورهای غلط توجه میکنیم فقط
تازه صیغه بتونین بکنین اونم حلاله دیگه چی میخواین
چرا بیخود خودمونو محروم میکنیم ما؟
خو دیگه ترمزو میکشم زیاد صحبت کردم(sm2)نقل قول:
به شخصه هیچوقت خودمو محروم نکردم (sm2)نقل قول:
والا تجربه که من داشتم حرف شمارو تصدیق نمیکنهنقل قول:
(sm59)
اقا شما یه بار خود ارضایی میکنی پای چشت تا یک هفته گوده
حالا فکر کن روزی یک بار این کارو انجام بدی میشی یه..............
نقل قول:
علی ازدواج کردی !؟ (sm77)
مبارکه ! (sm118)(sm10)
ن عزیزم اینجوریام که این میگه نیست البته لیسانس و فوق لیسانس و حتی فوق دیپلمم تو نظام خیلی شخصیت و ارزش میارهنقل قول:
ولی دیپلم داری سرباز صفر نمیشی که ! میشی سرجوخه ! 4 تا خط ! تو هرجام که من رفتم 4 تا خط هر کی از بچه ها داشتن ازین کارایی که تو میگی رو نمکردن بعضیاشون سرپرست آسایشگاه بودن
بعضیاشون نامه مینوشتن ....بعضیاشون پیک نامه بر بودن ... اینجوری ....
آره اسفند 93 وسط سربازی (sm120)نقل قول:
قربانت(sm127)
(sm2)دهنت سرویس (sm30)نقل قول: