بذا یه عکس بت می دم می خوام درستش کنی براک گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بذا یه عکس بت می دم می خوام درستش کنی براک گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیح هم بده چه مدلی درستش کنم عسلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا گی جدید
امیرالمومنین تحویل بگیر
(sm25)
نفسم گلم بیانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو می خوام این دردرو ..بیاری بیرون بعد صافم باشه یعنی کج نباشه باس بزارم تو کار ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه متریاله می خوام بدم به یه دیوار نیگا کجه :| می خوام صاف شه عکسش ..مرسی
پیشاپیش دولت تو حلقم (sm19)
پیشیه ناز نازیه من (sm19) صحنه را دیدم ، ولیکن از این توضیحات هیچی مرا مفهوم نشد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس اولی فقط در باشه بدون آجر بعدشم صاف بشه
دومی کجه صاف بشه
آره؟
فکر کنم منظورت این بود
بگیر بچه ، طوری صحنه را طوری کردم که هیچکس نفهمه طوری شده است (sm59)
چشماش(sm74)
حکيمي به دهي سفر کرد...(sm50)
زني که مجذوب سخنان او شده بود، از حکيم خواست تا مهمان وي باشد...
حکيم پذيرفت...
کدخداي دهکده هراسان خود را به حکيم رسانيد و گفت: اين زن هرزه است! به خانه او نرويد...!
حکيم گفت: يکي از دستانت را به من بده!
کدخدا يکي از دستانش را در دستان حکيم گذاشت. آنگاه حکيم گفت: حالا کف بزن!
کدخدا گفت: هيچ ** نمي تواند با يک دست کف بزند!
حکيم پاسخ داد: هيچ زني نمي تواند به تنهايي هرزه باشد! مگر اين که مردان دهکده نيز هرزه باشند! به جاي نگراني براي من، نگران خودت و ديگر مردان دهکده ات باش...!!!
عاشقتم (sm19) امشب اجازه داری بزاری توش (sm19)نقل قول: