از کاکا چی(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
از کاکا چی(sm74)
بازیکنی که به اندازه فونبالش زیبا زندگی کرد(sm54)
فک کنم قبلا نشون داده(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دیدی اولش رائول چی گفت ؟(sm120)گفت دوست داشتم گلایی بزنم که همه رو ولو کنم رو زمین بعد گل بزنم (sm120)عین من بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شونصد بارهم نشون بدن کمه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف هاش باعث میشه ادم مو به تنش سیخ شه (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندازه رائول خوب چیپ میزنی؟(sm120)چند صفه رفتن عقب دیدم بازیم بحث رونالدو و مسی و پله ارادونا بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کلیپ درست میکنن (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]