میدونم باهاش شوخی کردم میدونم خطر اهل سک.سه نه جق(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم باهاش شوخی کردم میدونم خطر اهل سک.سه نه جق(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده علی ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
هزاران بار شکستن را تحمل کردمو بازم
پشیمون نیستم از عشقی که بسته بال پروازم
به هركي نشون ميدم ميگه ماله منه كـيرم تو مغزاتون يه ذره از هادي يادبگيريد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میدونم مال تو نیست اینجوری گفتم بخندیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب خريه دارم ميگم ماله من نيست من كجا گفتم ناراحت شدم اي بابا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که از من خر تری دیوث من میگم نره تو میکنیش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر اصلا برا خودته وبلاگ چی میگی جقی (sm2)(sm2)(sm2)
دوستان برا خودشه اومده تبلیغ (sm2)(sm2)(sm2)
خطر چند ساعت وب گردی کردی تا پیدا کردی این وبلاگ شیری رو؟(sm120)
برو واسش يه ٤-٥ تا خاطره بفرست بخونيم صفا كنيم(sm2)نقل قول: