لومیا که الی گفت انصافا خوبه میتونی اونو بگیر ... از لحاظ کارایی هم بهتره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لومیا که الی گفت انصافا خوبه میتونی اونو بگیر ... از لحاظ کارایی هم بهتره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا که مرفه بی درد به تو میگن بچه مایه داری دیگه (sm2) (sm70)
دروغ گفتم اصلا دیگه دوست ندارم آرمین (sm30)
زیرنویس رو چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثبات نظر داشته باش(sm2)نقل قول:
یه نفر مث تو یا من نمیتونه 500 تومن بده به گوشی خوب که حسرت نخوره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفرم مث این دیوث داره 2 تومن میده به اپل (sm2)(sm30)
هر وقت دقیقا خواستی بگیری آدرسم بده تا 2 نفرو مامور کنم بیان کمکت کنن تو خرید گوشی ... (sm2)فک بد نکن (sm2)
البته باهات شوخی مکنما ....توام میتونی به من بگی دیوث .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا باور میکنی (sm74)
الی الان 6s 128 داره هدفون امروزشم گرفته بزنه به همون (sm25)
(sm2)نقل قول:
فکر نکنم زیاد حرف بزنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]