جفتش یکیه(sm120) امیر براش ی یوزر دیگه زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جفتش یکیه(sm120) امیر براش ی یوزر دیگه زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو ب خدا ! یعنی سینا همون محسن نامجو ـــــــه (sm77) کجاست اون یوزری که میگی ساخته به غیر از سینا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دیوث میگم ی یوزرش sina هست یکی دیگه namjoo (sm120)
نصفه شبی سکخل شدیا(sm2)محسن نامجو(sm2)
از طرفدارای پر و پاقرص نامجو ولی(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) میترسم دستشویی رفتن هم نوبتی بشه به قرآن . مردک ساعت 4 بعدازظهر ما رو خواسته حالا ما گفتیم خدایا چی شده ! هنوز وارد نشدیم میگه کار نمیکنن این چه وضعشه . دنبال بهانه میگرده تابلو دیگه ! اینترنت شرکت استفاده نکنن خب میگیم چشب . گوشی رو چیکارش کنم . صد دفعه بهشون گفتم بابا اینقد با گوشی ور نرین . نمیدونم گروه زن دایی دختر خاله کوفت زهر مار . این تلگراممم مصیبتی شده والا . خوب داره میبینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون طرف سیستم هر روز قطع میشه . صد دفعه گفتم ارباب رجوع صداش در اومده ولی آقا عین خیالش نیست
بعد اومده گیر داده مصرف قند بالا رفته !!! آخه اینو کجای دلم بزارم ! ینی از فردا هر کی باید یه کیسه قند از خونه بیاره . والا خنده داره . به قرآن روش نشد وگرنه میگفت چایی هم نخورین !! ینی دیشب خوابم نبرد که چه جوری بیام اینا رو بگم بهشون . خودش که کسر شانش میشه مردک انگار آسمون ترکیده این افتاده پشت میزش . بعد نمیاد تعدیل نیرو کنه چون کاری از دستش بر نمیاد به ما زور میگه
ببخشید زیاد شد . درد دل بابا اسی بود(sm74)
به جای قند گلوکز مایع بریزید تو چایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد خونه ی خودمون افتادم چای کیسه ای من زیاد میخورم کلا چای زیاد میخورم همیشه فلاسک پر آبجوش به راهه ! بابام میگه خیلی چای مصرف می کنی دیوث (sm2)
لابه لای این پست راه کار هم بهت دادم (sm120)
فلاسک . چای کیسه ای . قند از خونه (sm2)
نقل قول:
(sm37)
چاکریم ما بیشتر عزیز (sm15) هی نفسی میاد
خوش میگذره؟ خودت خوبی؟
هادی جون یه ویدئو گذاشته بودم دان کردیش؟ قشنگ بود یا نه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]-❀❀
سلام. صبح بهاریت دل انگیز ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزاشتی 2 روز دیگه ج میدادی چه زود ! (sm2) منم ای نفــــــــــــــــــــــس کش! (sm2) یعنی هنوز زنده م (sm59)
ای میگذره ، نمیگذره ، میگذرونیم ! قربانت ....(sm120) آره دانلود کردم قشنگ بود مرسی ! (sm127)
(sm50)