من المایزر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوع چی بوده؟؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من المایزر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوع چی بوده؟؟(sm2)
خورشید خانم هس دیگه فک کنم پر.یوده(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره ـش خیلی طولانیِ (sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مامانم میگم :مامان سر تو از گوشی در بیار از گرسنگی مردیم
آبحیم:بیگ لایک
بابام:با اجازه کپی
مامانم:غلط زیادی نکنید بلاکتون میکنم(sm70)
هر وقت رابطمون با امریکا خوب شد
..
.
.
.
.
من میخوام ی دیزی فروشی بزنم
اسمشو بزارم واشینگتن دی زی(sm120)
زن و شوعر باس حداقل هر ماه يه بار
.
.
.
.
.
با بالشت بيوفتن يه جون هم ؛ همو سير بزنن
خدا شاهده سر همين بالشت بازيه که شوق ازدواج دارم(sm2)
دختر همسایمون تا دیروز شلوار گل گلی میپوشید...
همه بهش میگفتن بتول باغچه ..!!!
الان تو لاین دیدمش زده مدلینگ،
(sm19) (sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسودی دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو آماده کردی برای آهنگ ِ استاد ؟ (sm120) ذغال تنباکو ...به میزان لازم ذخیره کردی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت ندارم امشب میرسه دستم (sm81) ینی چه جوری صبر کنم (sm81)
(sm2)